Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drukarka

Polecane posty

Gość gość

Polećcie jakąś niedrogą a dobrą drukarkę atramentową i czy warto drukować na zamiennikach?

Gość gość
Brothery są ok, a co do zamienników to opłaca się bo zawsze tańsze niz oryginał i też dobre, możesz spróbować active jetów, te są na prawdę dobre.

Gość gość
ja mam zamienniki active jety, sa mega dobre , jakość na prawdę super, a drukarkę mam brothera.

Gość gość
Polecam drukarke laserowa - troche drozsza, ale za to zadnych problemow z wyschnietym atramentem - a zamienniki z kolorowymi tonerami sa w internecie kilkakrotnie tansze od oryginalow. Przeanalizuj ile drukujesz - na tydzien, na miesiac - i wez pod uwage, ze po miesiacu przerwy bardzo duzo atramentu zuzywa sie na przepchanie zaschnietych glowic drukujacych.

Gość gość
Zdarzyło mi sie, że dwa tygodnie nie korzystałam z drukarki i tusze nie pozasychały :) Używam active jetów i nigdy nie robiły mi problemów.

Gość gość
Tak, active jety są bardzo dobre, u mnie tusze też chodzą bez najmniejszych problemów, zawsze wszystko jest ładnie wydrukowane.

Gość ElżbietaBennet
Mnie interesuje maszyna do produkcji etykiet od http://dlmprint.pl/. Czy ktoś z Was może taką kupował ? Jeśli tak, powiedzcie jak się sprawuje? Warto ją sobie sprawić ?

Gość gość
Active jety nie zniszczą drukarki :) To sprawdzona marka, tusze wypadają wysoko w rankingach, są bezawaryjne i nie szkodzą żadnej drukarce.

Gość gość
Dla mnie active jety są bez zarzutu , od lat tylko tej marki kupuję i są na prawdę bardzo dobre.

Gość gość
Dobre są , też tylko te ostatnio kupuje i myślę, że na długo przy nich zostanę, mojej drukarce pasują.

Gość gość
Do hp pasują też active jety, te są na prawdę godne polecenia, mi za każdym razem dobrze służą a już od lat tylko te kupuję.

Gość gość
Kupiłam zamienniki kilka tygodni temu, powiem szczerze, że zdziwiłam się, że ich jakość jest tak dobra :)

Gość gość
Też je znam i lubię i nie zauważyłam żeby ich jakość jakoś odstawała od oryginałów, , są równie dobre.

Gość gość
Bo nie widać żadnej różnicy :) Ja od lat tylko tej marki tusze kupuję i są bardzo dobrej jakości, każdy kolor idealnie drukuje.