Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

grube dzieci na ulicach.. dramat

Polecane posty

Gość gość

przemierzając miasto zwróciłam uwagę jak wiele dzieci w wieku szkolnym i mniejszych jest grubych! Generalnie możnaby nawet powiedzieć dosadnie - spasionych! Idę ulicą i widzę matkę z dwojgiem dzieci ok. 5 lat, obydwoje obrośnięte tłuszczem, twarze jak tłuste pyzy i paczka chipsów w ręce. Normalnie miałam ochotę tej babie dać z liścia żeby się opamiętała....

Gość gość
też to zauważyłam, ale ludzie są bezmyślni i często tylko "hodują" potomstwo, więc to by tłumaczyło takie utuczenie.

Gość gość
otyłość to zmora dzisiejszych czasów

Gość gość
najlepszy tekst jest taki "wyrosnie z tego" a bylo wytlumaczenie lekarzy "z grubych dzieci wyrastaja grubi dorosli"

Gość gość
no i co z tego

Gość gość
ano to , że rodzice to bezmózgie matoły ot co

Gość gość
Skutki karmienia od najmniejszego fastfoodami, czipsami, słodyczami, i do tego napoje kolorowe-cukrowe i gazowane

Gość gość
mnie rodzice tak nie karmili i jestem gruba od małego poza tym mało jem np. dzisiaj zjadłam tylko 5 kawałków chleba z łososiem i to na cały dzień wiem że ludzie wcinają trzy dania i tylko na obiad więc w czym przyczyna mojej otyłości a no w tym że się nie ruszam i tak pewnie ma 80% otyłych dzieci i pewnie w szkole się nie zmieniło wiele od moich czasów jestem jeszcze młoda więc pewnie od przyjścia ze szkoły te grube dzieciaki zamiast radośnie pląsać po dworze pewnie mają cały czas nos w książkach