Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uważacie, ze tylko zla osoba spotyka sie z żonatym?

Polecane posty

Gość gość
Ja mam wrażenie że one czatują jak hieny cmentarne na czyjeś niepowodzenie. I tylko wtedy są w stanie coś ukraść. W innym wypadku tylko spuści łeb pod siebie bo wie, że jest za cienka żeby namieszać. Tchórze, silne tylko na czyjejś krzywdzie.

Gość gość
10:51 Hipokrytką jesteś ty, ciekaw jestem czy gdyby o twojego faceta chodziło byłabyś taka wyrozumiała :D Według twojego toku myślenia, pedofilia też jest jak najbardziej ok. W końcu nie mamy wpływu na swoje uczucia tak?

Gość gość
Tak ? Mam przyklad z zycia , zabrala go zonie , pozniej ,żyli przykladnie spokojnie , az do smierci Kiedy on umieral , byla przy nim codziennie do konca jego dni.

Gość gość
Jak można się wpierdzielac w dorosłego czlowieka? Nie pojmujecie żony jednej podstawowej zasady. Mianowicie to że jakaś x przestanie się kręcić wokół twojego Mariana to nie znaczy że Marian cię nie zdradzi. Przyjdzie y, później z itd. Tu o Mariana, nie kochankę. Jeśli Marian ma skłonność to zdrady to znajdzie zawsze jakaś chętna. Kochania jest zawsze skutkiem ubocznym. Dlaczego miałabym mieć skrupuly żeby nie związać się z zajętym? Czy ja mu każe być mną zainteresowanym? On ma swój mózg, wolna wolę. Gdyby kochał kobietę z którą jest to o żadnej innej nawet by nie pomyślał bo na tym właśnie powinna miłość polegać. Ale wy się cieszcie że jełop do was wróci i tak. No wróciłem bo ma domek, zonke i wspólny kredyt. Tylko co z tego? Żałosne w chuj ale to wasze życia.

Gość gość
Mezczyzni raczej uciekaja ogolnie od mezatek , wola juz bardziej wolne, nawet po rozwodach , ale wolne.

Gość gość
dziś Żałosna w chuj to jesteś ty k***o

Gość gość
A jakim prawem ty mnie k***a nazywasz? Ty się dziwisz że twój chłop ma cię dość? Pewne dajesz d**y raz na 2 tygodnie albo lepiej i to jeszcze z wielką laską, żyjesz dziećmi 24/7, tylko dom, obiadki i jeszcze fochy o wszystko. Taka jest w większości rzeczywistosc zdraszanych kobiet. Zdejmij klapki z oczu i nie wyzywaj ludzi których nie znasz o k***w bo nic o nich nie wierz. To co napisałam w poprzednim komentarzu to szczera prawda. Tam gdzie jest miłość tam nie ma zdrad. A tam gdzie są zdrady tam masz jedynie atrape szczęśliwej rodziny. I możesz to wypierac że wszystkich sił ale to i tak nic nie zmieni. P. S. Nigdy nie byłam niczyja kochanka.

Gość gość
10:51 Mam świadomość tego co się dzieje w organizmie kiedy nas trafi strzała amora-tak jak autorke wątku. Nad tym nie mamy kotroli i to jest niezaprzeczalny Fakt. To, co z tym uczuciem zrobimy zależy od rozsądku, moralności ..itp Wiec tylko i wyłącznie w tym momencie mamy wpływ na dalsze rozwinięcie lub nie, takiej znajomości. Gdyby mnie spotkała taka syt wiedziałabym co robić i jak się zachować.

Gość gość
Wiesz*.

Gość gość
dziś Ty też k***o nic nie wiesz o mnie i same brednie tu smarujesz.

Gość gość
patola się rozprzestrzenia na inne wątki :D Tu jest dyskusja nie na twoim rynsztokowym poziomie. Gdzie umiesz tylko bluzgac, idź lepiej do swojego Janusza bo znowu cię zdradzi :D

Gość gość
Ja tylko uderzyłam w stół a ty się odezwałaś więc widocznie jesteś nozycami skoro tak się utozsamiasz z moimi słowami.

Gość gość
Jestem kochanką od ponad 4 lat. Wiele razy chciałam odejść, urywałam kontakty , ale zawsze znalazł jakiś sposób.. Czy mam wyrzuty sumienia? Nie bardzo . Nie chce aby się rozwodził. To relacja bez przyszłości, ale ja już miałam męża. Od kilku lat jestem wdową i mam poukładane życie. Nie chce mężczyzny w domu .Spedzamy razem , 2, 3 dni w tygodniu i tyle mi wystarcxy.

Gość gość
dziś I znów bredzisz prymitywna k***o z patologii. Tylko zdrady potrafisz ludziom w mawiać, gdy ci kilka słów prawdy napiszą. Idź się leczyć wywłoko psychiczna, skoro nie dociera do ciebie, że każdy ma prawo do własnego zdania. Według mnie tylko k***a spotyka się z żonatym, a według ciebie to jest bardzo porządna kobieta, co ma honor i godność :D więc nie dojdziemy do porozumienia dopodajko ze zwichrowaną psychiką. :D Ty sobie pisz jaka to wytworna kobieta pieprzy się z żonatym po kątach, a ja i pewnie inni też będziemy pisać, ze to nic warte k***iszcze i nie zdziałasz nic ćwierć mózgu swoimi histerycznymi atakami. :D

Gość gość
Wiesz co? P*****l się p******a babo. A jutro pójdziesz do kościółka się pomodlić. Dziećmi się zajmij w sobotę a nie wyzywasz inne kobiety.

Gość gość
12.20 idź stąd to możesz mówić do swojego bękarta jeśli go masz ale nie do obcych ludzi na publicznym forum. co ty sobie wyobrażasz tłumoku że to jest twój prywatny folwark? :D:D

Gość gość
Nie wyzywam innych kobiet tylko ciebie k****, a od moich dzieci to się odpierdziel szmato z patologii. Możesz co najwyżej buty im wyczyścić od spodu swoim brudnym jęzorem. :D

Gość gość
ale zawrzało!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość gość
Znamy się patolico? Nie sądzę.

Gość gość
do 10.28 takie wyjątki sa i będą.osoby które tu wulgarnie mieszają załóżcie swój temat bo nie można tego czytać

Gość gość
Patologia się zaczęła wypowiadać! brak konkretnej dyskusji.Milego wyzywania.

Gość gość
Wszędzie się wpierdzieli ta psychiczna kochanka i jeszcze ludzi wygania. A poszła d***** do lasu w krzaki! :D

Gość gość
Dlaczego tęp dziwko piszesz o sobie w liczbie mnogiej? :D Myślisz, że ktoś cię tu poprze? Zarówno w realu jak i w necie dla każdego będziesz kurwą. :D

Gość gość
kochanka zawsze twierdzi że żona to już taka nieatrakcyjna śmieszne

Gość gość
Ją tak nie twierdzę. Żona mojego kochanka jest atrakcyjna zadbana kobieta

Gość gość
burej ty psia patolo :D

Gość gość
Do budy k***o zawszona! :D

Gość gość
burek liz ance psitake psie :D

Gość gość
co wiejska dzi/wko p***a swędzi a ru/cha/ńska dziś w krzakach nie było bo kochaś z żoną? :D:D