Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LUDZIE PRZYBYLI NA ZIEMIE Z KOSMOSU

Polecane posty

Gość gość

Dlatego jest tyle ras.Gdyby wszyscy ewoulowali od małpy, kazdy byl by ten sam.chinczyki są żółte i mają kreski zamiast oczu,są Słowianie Z jasną skórą i jasnymi bardzo wlosami,murzyni itd.Albo przybyliśmy na meteorytach ,albo nowoczesna technologia nas tu przysłała, albo ktoś robił doświadczenia na małpie i wyszło 60 ras.Nie jesteśmy z zebra adama głupki. Dlatego ludzi ciągnie w kosmos bo podświadomie chcą wrócić do korzeni,i szukaja swego domu gdzieś tam na niebie.

Gość gość
Też tak sądzę.

Gość gość
bo to Bog nas stworzył

Nas stworzyl Gowinda. Pierwotna Mistyczna Sila Wyzsza, ktora na nas poluje. :o bezgraniczny Niepodobny a jednak tej samej Czystej Natury doskonałości w swiecie radujacej sie nia.:p, chociaz jest przed Nami ukryty to sekrest przebudzenia ,a ja juz nie nie jestem Przebudzonym w Raju z Najwyzsza Sila. :( dziwne. :O.

Gość gość
Bóg mieszka na innej planecie i nas tu wysłał.

Jeśli chodzi o temat po części prawda a nawet więcej niż po części. Jest różnica. Pochodzimy od różnych ras obcych, którzy kiedyś przybyli Tu - na Ziemię aby tu kopulować i ją zaludnić... stąd rasy. Było kilka ras obcych. Teraz są oni dość daleko od Nas, w innych galaktykach ale często nas odwiedzają - podziwiamy ich czasem w ich pojazdach latających na niebie lub nawet na wodzie - tak zwane NOB.

Gość gość
A gdzie mieszka ten bóg, jak wygląda itd? No właśnie nie wiecie.Bóg, czy Bogowie to ludzie z innych światów.Przykłady były w egipcie.Następna rzeczą jest tekst"stworzymy ludzi na naszą podobizne" są 3 osoby boskie: Bóg ojciec, syn bozy, i duch święty.Czyli?.... Chyba było ich więcej ...

Bog terz moze byc wszedzie dzieki temu czym sie otacza. jego Istnienie przekracza od samego konca do Poczatku w nas wszystkich. Mechanika kwantowa wlasnie o tym mowi o zachodzacych procesach w zjawiskach zdarzen , wszedzie gdzie cos robimy robimy to symilarnie bedac polaczeni polem czegos co laczy wszystkie mysli. :)

Gość gość
22:13 chcesz powiedzieć ze mechanikę kwantowa dawniej nazywano bogiem :D:D

Gość gość
Dzieci Indygo,kryształowe,na Ziemi jest dużo dusz z innych wymiarów.

Gość gość
Pewnie ze pochodzimy z kosmosu.Gdyby były dwie osoby i by sie rozmnazaly to podobizny mogłyby być dwie,od matki i ojca,a na całej ziemi gdzie rusz,jest inna rasa ludzi.Długo długo nim ludzkość dojdzie do samego początku powstania

Gość gość
22:16 ja jestem takim dzieckiem.Wiem już wszystko,i jedyne co muszę to pomagać naturze i uświadamiać ludzi.To najważniejsze

Gość gość
Też często patrzę w niebo z jakąś niezrozumiala tęsknotą K smutkiem.A całe życie Mam wrażenie ze na coś czekam i ze nie wiem po co tu przyszłam na tą ziemię. Że to nie jest moje miejsce

gość dziś Jest Mistyczna i zagadkowa taka jak cale stworzenie i Istota Najwyższego dobra. :)

Ziemia to planeta P. :) tu narodzil sie budda amida. bardzo dawno temu....

Gość gość
Myślę że to fakt.od jednego gatunku ludzkiego nie wyjdzie tyle różnorodności. To jakby od jamnikow dwóch, wyszedł owczarek,szpicel czy dog niemiecki. Nima takiej opcji

Gość gość
Wydaje mi sie że internet też dano nam w jakiejś sprawie.Ktos miał dość ciemnogrodu i pragnął by ludzie dowiedzieli sie prawdy o sobie i o świecie

Gość gość
Coś może w tym być. Teraz człowiek szybko bardzo rozwija swą świadomość.Gdy coś go interesuje o duchowości to szybko znajduje odpowiedź w necie.Znajduje poparcie i ludzi ktorzy czują jak on,a wtedy ma jyz pewność że sie nie myli,ze jego przeczucia i przekonania są słuszne. Tak wszyscy oswieceni zyli sami,bk mało kiedy zdarzala sie osoba w towarzystwie myślący identycznie

Gość gość
Naczytaliscie sie książek Erika von Denikena .

Gość gość
Fizyka kwantowa jest bardzo ciekawa . Zachodzą w niej dziwne niewytłumaczalne zjawiska dla rozumu ludzkiego . Dziwne rzeczy . Niezgodne z ludzką logiką .