Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jabko1997

Kocham czy nie?

Polecane posty

Witam, jestem w związku od 10 miesięcy ok. 2 tygodnie temu pisałem z inną dziewczyną na czacie był to czat ANONIMOWY nie wiem nawet kto był po drugiej stronie było to bardziej erotyczne cały czas wyobrażałem sobie że piszę ze swoją dziewczyną.. Byłem nawet u psychologa, więc psycholog jak i moja dziewczyna powiedzialy ze to nie była zdrada itd... Przed tym zerwaliśmy na około tydzień teraz wszystko jest w porządku jeżeli chodzi o związek... Ale ja ciągle mam myśli że jej nie kocham że nic nie czuję itd mam tak od ok 3-5 dni ... Wczoraj gdy powiedziała mi że to definitywny koniec zacząłem płakać nie mogłem się z tym pogodzić itd... Dzisiaj gdy się spotkaliśmy i o tym pogadaliśmy najpierw czułem ulgę ale później gdy wróciłem do domu znowu wróciło to uczucie że jej nie kocham.. Nie wiem dlaczego ponieważ ja chcę ją kochać i chcę z nią być ... Proszę doradźcie mi, czy ja wciąż ją kocham? czy to samo minie i po prostu to wszystko co wydarzyło się przez ostatnie 2 tygodnie tak na mnie działa i przejdzie mi?

Gość gość
a skąd mam to wiedzieć nie jestem w twoim sercu i głowie .