Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to wynika z zazdrosci?

Polecane posty

Gość gość

kiedy nie ukladalo mi sie z facetem moja przyjaciolka ( ktora niedawno wlasni rzucil facet) byla dla mnie mila i mnie wspierala. Przewczoraj jednak bylam z nim na randce i sie pogodzilismy, opowiedzialam jej o tym i niby ok. A wczoraj bez powodu byla dla mnie wredna i sie wszystkiego czepiala, jakichs pierdół- mieszkamy razem i kilku rzeczy sie juz czepila ,a juz dawno taka byla. Jest zla , ze mi sie ulozylo, a jej nie?

Gość gość
może miała zły dzień albo jest przed okresem a ty od razu że ci zazdrości :O dziewczyno posiadanie dziada to nie jest wielki wyczyn zwłaszcza że sama przyznałaś że masz problemy w związku

Gość gość
wyczyn nie, ale zdziwilo mnie ,ze nagle sie taka stala. W sumie to ja wcale nie chce zeby ona mi czegos zazdroscila bo nic mi to nie daje, ale zastanawia mnie przyczyna. Ona jest dosc sfrustrowana osoba

Gość gość
Piszesz, że to przyjaciółka, wiesz w ogóle co to przyjaźń? Jeśli byłybyście naprawdę przyjaciółkami, to nie opisujesz tu tej sprawy, przedstawiając ją jako zazdrośnice i złośnice, tylko od razu pogadałabyś z nią o tym i wszystko wyjaśniła.

Gość gość
może zwyczajnie zapytaj jej się czy co jest nie tak i czy potrzebuje pomocy może chce się wygadać