Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks przez Internet

Polecane posty

Gość gość

Hej! Mam niesamowitą chemię z chłopakiem, jednak żyjemy obecnie na odległość. Uprawiamy sex przez Internet,wysyłamy sobie zdjęcia intymne. Wczoraj tak go rozpalilam ze zostawił kumpli, nie poszedł na imprezę i uprawialismy sex przez Internet, skończył 6 razy. Dzisiaj rano 3 razy. chciałabym jeszcze bardziej go podkręcić tak zeby myślał kompletnie tylko o mnie kiedy wychodzi z kumplami, zeby nie mogl nawet spojrzec na inna np. dzisiaj na pewno pójdzie z kumplami na piwo czy cos, ja jestem obecnie chora i spędzam czas w domu. Jakie wiadomości na odległość polecacie ? co napisać żeby nie spojrzał nawet na inna

Gość gość
A ty dochodzisz? Zazdroszcze tobie .

Gość Dorób banalnie do wypłaty
Jeśli chcesz sobie dorobić do wypłaty, to zapraszam Cię do panelu internautów Opinie i Imasonline Jest to ogólnopolska społeczność badawcza, w której uczestnicy wypełniają ankiety on-line i dzielą się swoimi opiniami na temat produktów, usług, kwestii społecznych. Za każdą wypełnioną ankietę przyznawane są punkty (z reguły po kilkaset pkt), które można wymienić na wynagrodzenie pieniężne (10 000 pkt to 50zł które możesz wypłacić na swoje konto bankowe ). Dlatego myślę, że może Ci się spodobać! Jeśli chcesz zostać członkiem panelu Opinie i imasonline kliknij na poniższe linki: 1. http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76215207 2. http://imasonline.pl/user/invite/fromReference/110660 i wypełnij ankietę rejestracyjną w obu panelach (zajmie to nie więcej niż 5 min.). Ankiety wysyłane są na adres e-mail, którego uzyłeś/aś podczas rejestracji do serwisu, tak więc sprawdzaj regularnie swoją skrzynkę mailową! Pojedyncza ankieta warta jest od 100-1400 pkt (0.50-7zł). Program nie pobiera żadnych opłat rejestracyjnych, tak więc nic Cię to nie kosztuje - możesz jedynie zyskać.

Gość gość
Wytrzep go 10 razy pod rząd.

Gość gość
gość dziś Wytrzep go 10 razy pod rząd. Tylko przy świadkach bo wam nie uznają rekordu Guinnessa