Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do tych którzy dobrze orientują sie w informatyce

Polecane posty

Gość gość

Taka sytuacja: Osoba korzysta z Facebooka na smartfonie ale nie wylogowuje się. Czy jeśli pisze na jakimś forum z tego urządzenia to czy jakiś haker może wyciągnąć link do profilu tej osoby na fejsie na przykład z numeru IP które ściągnął z forum?

Gość gość
Ogolnie sam facebook to program szpiegujacy,nawet niektore systemy linux widza ta strone jako niebezpieczna witryne.

Gość gość
Powiem wprost. Ktos kiedys wrzucil tu link do mojego profilu na fejsie. Skąd mógł go wziac jezeli NA ZADNYM FORUM go nie podawałem

Gość gość
haha

Gość gość
skad wiesz ze to byl twoj trofil? Byla taka strona co sie podawalo - wygladala jak profil kogos i jesli byles zalogowany na fb to wtedy pojawial ci sie twoj profil ;) moze to bylo to.

Gość Dorób banalnie do wypłaty
Jeśli chcesz sobie dorobić do wypłaty, to zapraszam Cię do panelu internautów Opinie i Imasonline Jest to ogólnopolska społeczność badawcza, w której uczestnicy wypełniają ankiety on-line i dzielą się swoimi opiniami na temat produktów, usług, kwestii społecznych. Za każdą wypełnioną ankietę przyznawane są punkty (z reguły po kilkaset pkt), które można wymienić na wynagrodzenie pieniężne (10 000 pkt to 50zł które możesz wypłacić na swoje konto bankowe ). Dlatego myślę, że może Ci się spodobać! Jeśli chcesz zostać członkiem panelu Opinie i imasonline kliknij na poniższe linki: 1. http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76215207 2. http://imasonline.pl/user/invite/fromReference/110660 i wypełnij ankietę rejestracyjną w obu panelach (zajmie to nie więcej niż 5 min.). Ankiety wysyłane są na adres e-mail, którego uzyłeś/aś podczas rejestracji do serwisu, tak więc sprawdzaj regularnie swoją skrzynkę mailową! Pojedyncza ankieta warta jest od 100-1400 pkt (0.50-7zł). Program nie pobiera żadnych opłat rejestracyjnych, tak więc nic Cię to nie kosztuje - możesz jedynie zyskać.

Gość gość
Tak tylko ze i inni przestawali to widzieć zaraz po tym jak sie wylogowałem z konta

Gość gość
Szukamy osób do dodatkowych testów (Naszą technologie dostaniecie za DARMO). Mimo, że sami już bardzo duże pieniążki zarobiliśmy, to chcemy program rozwijać dalej i udostępniać go dalej tylko w przyszłości będzie on za opłatą. Więcej na HTTP://MGR24.PL

Gość gość
Nie, nie może.