Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo niechce dziecka.

Polecane posty

Gość gość

Jestem po slubie miesiac odeszlam od meza.Jestem w ciazy bardzo niechce tego dziecka, usunac czy zostawic w szpitalu.Nigdy niemialam szczescia do mezczyzn i wiem ze, albo zostane sama z dzieckiem ,albo zostane sama bez faceta i dziecka jezeli zdecyduje sie na aborcje.Usunac i byc na swiecie sama jak palec bez nikogo,czy urodzic i byc samotna matka ,a na samotne matki ma sie w tym kraju wyj****e.

Gość gość
słabe prowo. probuj szczescia innym razem. ;)

Gość gość
Bardzo mi przykro ze nie wierzysz w to ze ktos moze miec takie problemy widocznie ty ich nie masz.

Gość mądralla a
uwierz - chlopa mozna znalezc zawsze a dziecko jak masz urodzone, to bedzie z Toba :) Ja mam 42lata i nie bede miec pewnie dziecka :( Nie umialam sie zdecydowac, nie mialam pracy, teraz znalazlam konczac kilka kierunkow. Ale praca w oswiacie to taka gratka, ze nie wiem, czy ktos mnie nie wygryzie :o Samotna matka moze miec chyba 1000zł.przez pierwszy rok oraz 500zł z 500+, jesli nie zarabia. Mozesz tez wziac potem drugie dziecko do zajmowania sie i juz zarobisz wiecej. A rodzice ci nie pomoga?

Gość gość
A ile masz lat? Jakie warunki w domu? Masz studia? Moze dostaniesz 1000zl na dziecko co? A jak nie to napewno nie usuwaj!! Dla zdrowia kobiety lepiej Ci bedzie jak urodzisz! Bedziesz potem miala lzejsze miesiaczki. A moze jak oddasz to potem znajdziesz prace i bedziesz mogla widywac dziecko? Albo Alimenty od goscia scigaj i tyle!!!

Gość gość
34lata skonczylam tylko technikum bez matury.Wczesniej pracowalam w markecie za grosze poki nie podupadlam na zdrowiu w tej chwili zyje z renty . Rodzice moi sa po rozwodzie z ojcem nie utrzymuje kontaktu w ogole po rozwodzie rodzicow nie utrzymujemy kontaktu z zadna rodzina. Mam tylko matke siostre. Na ojca dziecka niemoge liczyc bo nawet niechce by dziecko przejelo jego nazwisko i kaze mi robic badania dna na ktore mnie niestac.

Gość mądralla a
w ciazy nie wszytskie leki mozna brac, wiec uwazaj. Zeby dziecko nie urodzio sie chore, albo np. bez reki po jakims leku. Zastanow sie dobrze, bo moze juz nigdy nie zdecydujesz sie na dziecko. Teraz prace bez matury mozna nawet na lotnisku w Wawie znalezc, wiec to nie problem. Najnizsza krajowa zarobisz. Po 6mies. pracy nawet na zleceniu, jesli masz oplacane chorobowe dostaniesz zasilek macierzynski a potem na urlopie macierzynskim zasilek macierzynski placi ZUS. Choc tu pisza, ze nawet bez takiego okresu przepracowanego zasilek przysluguje http://www.zus.pl/swiadczenia/zasilki/zasilek-macierzynski/komu-przysluguje

Gość gość
tylko chyba lepiej miec te 1000zl od panstwa i 500+, bo ze zlecenia 13zl brutto za godzine to wychodzi 9,5zl netto a tak placa w obsludze pasazerskiej na lotnisku na poczatek a do umowy o prace w wys1600zl netto +ewent.preie nie kazdy dotrwa.

Gość gość
Szukamy osób do dodatkowych testów (Naszą technologie dostaniecie za DARMO). Mimo, że sami już bardzo duże pieniążki zarobiliśmy, to chcemy program rozwijać dalej i udostępniać go dalej tylko w przyszłości będzie on za opłatą. Więcej na HTTP://MGR24.PL