Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona żona

Problem z mężem !!! pomocy

Polecane posty

Gość zmartwiona żona

Cześć Dziewczyny Potrzebuje waszej pomocy, jestem w zaawansowanej ciąży a mój mąż za dużo wypił zaczął krzyczeć bez przyczyn i wyszedł z kolegami dalej pić. Już nie raz potrafił mi nie wrócić do domu na noc ale to na początku związku, czy wy też macie tak ze swoimi facetami? Co robić wydzwaniać do niego czy odpuścić ???? pomocy

Gość gość
Najgorsze jest to że gdy nie pije jest kochanym człowiekiem ale gdy już zacznie pić alkohol to jest nie do poznania nie nawidze go wtedy....

Gość gość
Mój nigdy nie wychodzil pić z kolegami.

Gość gość
Nie chce Cie martwic , ale tak to się zaczyna , wiem z własnego przykładu, jestem żona alkoholika,mam zmarnowane życie, pomyśl o rozstaniu póki czas, będzie tylko gorzej i dziecko tego nie zmieni , taka smutna prawda o życiu. Jeszcze możesz spróbować zdecydowanie zagrozić rozwodem, może coś pomoże.

Gość gość
Mój mąż tak miał. Przeobrażal się w bestie po alko. Normalnie był super łagodny i kochany. Zdecydowanie powiedziałam ze albo ja albo alko. Wybrał. Nie pije nic od 13 lat. Jest ok. Jesteśmy szczęśliwą rodzina. Mamy dzieci. Bądź silna.

Gość gość
Moj nigdy nie wychodzi pic z kolegami.