koza145 0 Napisano Listopad 18, 2017 hej , jestem tu pierwsz raz i nawet nie wiem czy ktos odpisze.....mam 25 lat i od 3 miesiecy staramy sie z mezem o dziecko... i dalej nic. Bylam u ginekologa, w ogolnym badaniu +cytologia+ usg, stwierdzil, ze jest wszystko "ksiazkowo' i zeby zajsc w ciaze chyba wiem co powinnam robic ;p Kochamy sie w dni plodne i ciagle nic.... nie wiem czy powinnam udac sie z mezem do specjalisty, czy moze troche wyluzowac.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 18, 2017 Raz, ze 3 miesiące staran to jest nic, o jakichkolwiek problemach mozna mowic po roku aktywnych staran. Po 2, jak można stwierdzić, że jest u ciebie "ksiązkowo", tylko na podstawie cytologii i USG? Miałas badane hormony płciowe, tarczyce, monitoring cyklu potwierdzający cykle owulacyjne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 18, 2017 3 miesiące to krótko. U mnie okazało się, że wszystkiemu winna tarczyca, wiec może warto sprawdzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koza145 0 Napisano Listopad 18, 2017 tarczyce mialam badana i z krwi i usg. (usg piersi i tarczycy robie 2 razy w roku). co do monitoringu cyklu, nie mialam ... nawet lekarz mi nie zaproponowal. Na czym to polega ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koza145 0 Napisano Listopad 18, 2017 tarczyce mialam badana i z krwi i usg. (usg piersi i tarczycy robie 2 razy w roku). co do monitoringu cyklu, nie mialam ... nawet lekarz mi nie zaproponowal. Na czym to polega ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2017 Ja sie wcale nie dziwie ze wam nie wychodzi jak ty po tak krótkim czasie sie tak spinasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2017 Daj na luz to jeszcze nie czas by kopulować wyłącznie technicznie i mechanicznie, tylko po to by zajść,zawsze gdy jest za duże ciśnienie to ciąży brak,a po drugie jeśli nawet wszystko u ciebie jest ok, to czy wszystko ok jest też u męża,???badanie nasienia itp,nie tylko kobieta musi być płodna ale również facet, więc może badanko zaproponuj ukochanemu:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2017 Dopiero po pół roku starań wyślij męża na badanie nasienia a sama udaj się na monitoring cyklu aby sprawdzić czy jest owulacja i jajeczko pęka. Za bardzo się spinasz. Ja od ponad 2 lat staram się o dziecko z pomocą medyczną a nie schizuję tak jak Ty. Za bardzo i za szybko chcesz. Co to są 3 miesiące. Naprawdę to niewiele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2017 my sie staramy ponad rok i jakos tez sie nie spinam, tyle ze u mnie problemem jest prolaktyna. z pierwszysm dzieckiem mialam ksiazkowe wyniki a udalo sie dopiero po pol roku. troszke luzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach