Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów miasto gmina

Czy zwierzęta mają świadomość że żyją i że istnieją czy nie wiedzą że żyją?

Polecane posty

Gość Namysłów miasto gmina

Czy zwierzęta mają świadomość że żyją i że istnieją czy nie wiedzą że żyją?

niektóre... naprzykład kobiety podobno mają jakąś tam świadomość choć ja w to osobiście nie wierze i jak je czasem obserwuje uważnie to nie jestem przekonany do końca czy ony woógle mają mózg...

Gość gość
zwierzęta-maja. Bo maja instynkt przetrwania.wiedzą ze zyją i chcą zyc. nie poelniaja samobojstw. Wiedza ze zyja i mają natrualną potrzebe przedluzenia swego gatunku. Kopulują i wydają potomstwo. Zadna sarna nie wejdzie do klatki lwa. Rybki zbieraja sie w lawice zbey ich rekin nie zezarł. Zwierzeta kombinuja jak nie dac sie z***bac i jak prztrwac. natomiast nie wszystcY ludzie wiedza ze zyja...np przegrywy zyciowe,zawieszone w prozni,Jak WY. istniejace tylko w internecie i na papierze.:)

Gość gość
Nie wiem czy mają. Same nie powiedzą. Koty to samobójcy. Samochody jadą jeden po drugim, a taki lezie wprost pod koła. Potem leży kotek rozjechany na placek, bo chciał tylko przejść przez ulicę, biedaczek ☹☹☹

Gość gość
Oczywiscie ze maja, to ze nie mowia ludzkim jezykiem i TY nie mozesz zrozumiec ich komunikacji to inna sprawa. A wlasciwei twoja ignorancja. jak mozecie byc tacy glupi? Zadne zwierze nie jest samobojca, zapewniam cie. Poobserwujcie, poczytajcie o psychologii zwierzat, rozszerzcie troche horyzonty, zamiast oceniac wszystko wedlug siebie. Ech, rece opadaja.