Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ktos1222

Istnieje mozliwosc zaplodnienia?

Polecane posty

Witam, mam pytanie a mianowicie 17 listopada uprawiałam z narzeczonym stosunek finalnie zakonczyl on we mnie byl to moj dzien owulacji dodam tez, ze nasienia bylo dosc duzo bo byl to 1 stosunek po miesiacu przerwy .. po dwóch dniach od tego stosunku zaczeły mnie kłóć jajniki czy to moze byc objawa zaplodnienia , ktoras z was tak miala? usmiech.gif Z góry dziekuje za odpowiedz.

Gość gość
kolorze czerwonym

Gość gość
kolorze czerwonym

Gość gość
Tekst, który napisał Adam

Gość gość
Witaj, każdy stosunek bez zabezpieczenia niesie za sobą ryzyko ciąży, szczególnie jeśli odbył się w dni płodne. Jest duże prawdopodobieństwo,że jesteś w ciąży. Dla pewności po dwóch tygodniach od stosunku zrób test ciążowy. Jeśli… - nie planowałaś ciąży, a stało się… - jesteś w ciąży i źle ją znosisz, - chciałbyś/abyś udzielić wsparcia komuś, kto jest w nieplanowanej ciąży, - chciałbyś/abyś udzielić wsparcia komuś, kto źle znosi ciążę … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić... Zadzwoń lub napisz do nas. Telefon - Chat – Email ZAUFANIA tel.: 586 915 915 email: k o n t a k t @ n e t p o r a d n i a .p l chat: w w w.n e t p o r a d ni a .p l Jesteśmy codziennie od 18.00 do 23.00