Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żona odeszła do innego ale sama nie wie czego chce.

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie wszystkich, mam problem z żoną swoją, odeszła odemnie do innego faceta, ale spotkaliśmy się po miesiącu rozłaki i twierdzi że sama nie wie czego chce i mnie Kocha nadal, twierdzi że on nie ma tego co ja, też kocham swoją zone,ale tak na prawdę nie wiem o co jej chodzi, mieszla z nim nadal, sam nie wie co wy na to?

Gość gość
głupi jesteś kochanek nie spełnia jej oczekiwań pewnie nie daje jej kasy albo gorzej traktuje niż ty

Gość gość
pierdol tą kurwę i bierz rozwód z kretynką. "po owocach ich poznacie" koro kocha ciebie to po chuj z nim siedzi? A no bo suka woli jego niż ciebie!

Gość Święte słowo
Takie moje zdanie-kto kurwą się urodził, już kurwą pozostanie.

Gość gość
wziales wredna sikse na zone to teraz masz...

Gość gość
na 100% cie nie kocha chciała sobie polepszyć a sobie pogorszyła siedzi z nim dlatego bo jak ją nie przyjmiesz będzie z kochankiem powinieneś się rozwieś z orzeczeniem o jej winie nie daj się wmanipulować w słodkie słówka to podła baba jest ona tobą manipuluje

Gość gość
Chyba tu nie chodzi o kasę bo pracuje po peostu ma uraz do mnie bo byliśmy że sobą 8 lat.

Gość gość
Chora sytuacja, ehhh

Gość gość
Kobita się zorientowała, że nie jest tak różowo i chce wrócić. A jak się uda, będzie szukała drugiego, lepszego amanta.

Gość gość
mudl sie do boga o powrót zony nowweennna poomppeja/nska o naprawienie małzenstwa

Gość gość
Ale jak facet przychodzi wielce skruszony do żonki to żonka ma wybaczyć, bo przecież to żonkę kocha tak naprawdę, a kochanka to była tylko dla zabawy, nie? Jak zwykle podwójne standardy ze strony facecików.

Gość gość
pewnie chciała się jedynie zabawić z kochankiem, ale ciebie woli

Gość gość
18:26 tak, żebyś wiedziała. Dokładnie tak ma żonka k***a zrobić, a co? Coś ci się nie podoba?

Gość gość
Dzięki wszystki, za wyrażenie własnego zdania.

Gość gość
Po co Ci taka kobieta?! ZostWila Cię dla jakiegoś fagasa!!! Chłopie nie daja od wciągnąć w jej gierki!!! Przebolej o znajdź sobie kogoś, kto nie bedzie Cię porzucał dla nowej „zabawki”!!! Nie daj sie wciągnąć w jej gierki!!! Zobaczyła, ze z kochasie nie jest tak kolorowo o Ci smęci!!

Gość gość
Może mam doła mam 25 lat i w dodatku rozwodnik, pracuje w systemie 4 brygadowym, weekendy prawie każde pracujące, kogo spotkam? nie ma gdzie i kiedy, zostałem sam z tym wszystkim, zero przyjaciół, wszyscy po zenieni, nie mają czasu na nic. Ehh

Gość gość
Przyszły rozwodnik