Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jeżeli mam 2 dzieci z dwóch różnych małżeństwo to cz mam szansę na zwiazek

Polecane posty

Gość gość

Ale normalny tzn. nie konkubinat a meza i ślub?

Gość gość
A dlaczego oba małżeństwa Ci się rozpadły???

Gość gość
Hmmm, staram się nie oceniać, ale szczerze nie chciałabym aby mój syn związał Sue z kobietą, która ma dwójkę dzieci, a na dodatek każde z innym. Choć mój syn ma dopiero 8lat :P Teraz jednak są takie czasy, że bardzo dużo jest rakiet związków i Ty tez masz szansę :) Jednak niestety kojarzyć możesz się tak, że...... Jakaś dziwna skoro z żadnym się dogadać nie umiała... Różni ludzie, różne reakcje. Powodzenia :)

Gość gość
Dokladnie jak wpis wyżej. Jeżeli dwa razy nie udało się ułożyć życia to może czas pomyśleć i nie pakować sie w trzecie goowno może czas przestać bujać w oblokach i starać sie żyć samemu

Gość gość
Lepiej zajmij sie teraz dziecmi. I tak juz najepalas dwojke z roznymi kutafonami

Gość gość
Radziła bym pierw zastanowić się co jest z Tobą nie tak. Rozumiem jeden rozwód ale dwa.

Gość gość
Nie chwal się rodzinie przyszłego faceta, że każde dziecko z innym. Odrazu inaczej to brzmi

Gość gość
ja po 3 latach od rozwodu nie mogę się pozbierać

Gość gość
każde dziecko z innym facetem to obciach :O

Gość gość
Ja tez mam dwójkę dzieci każde z innym mężem. Pierwsze dziecko urodziłam jak miałam 19 lat ,slub w wieku 20. Niestety jak ja miałam 25 lat moj mąż umarł...białaczka. 5 lat byłam całkiem sama,potem poznałam drugiego męza,po 3 latach związku ślub,rok po ślubie urodziła sie druga córeczka. Młodsza córeczka ma 4 latka,a drugi maz zginął w wypadku prawie rok temu,nie wierze ze juz mi sie życie ułoży...Nie chce mi sie żyć,żyje tylko dla dzieci.

Gość gość
Obciach to jest jak 30 letnia szpetna krowa biega za żonatym a on się z niej śmieje

Gość gość
Pomijam przypadki losowe, jak choroba, śmierć. Ale niektóre kobiety mają każde dziecko z innym mężczyzną a oni żyją. To jest właśnie obciach. Jak 30 letnia kobieta (nie ważne czy szpetna czy piękna) biega za żonatym to też jest obciach. Nie ma co udawać, że tak nie jest.

Gość gość
Mamusia która jestes wdowa nie poddawaj się. To jest całkiem inna sytuacja i na pewno Ci sie życie ułoży. Nie może być ciagle zle. Dobrze ze masz dzieci. Masz dla kogo żyć. Chociaż pewnie nie raz Ci ciężko. Szacunek

Gość gość
Ja mam troje dzieci , dwoje z pierwszym partnerem a trzecie to totalna wpadka i faceci na mnie lecą i mogę przebierać w propozycjach na stały związek , nie przejmuje się tym w ogóle że mam troje dzieci i mają dwóch ojców wręcz przeciwnie mogę być z siebie dumna

Gość gość
20.18 to dawaj wiecej d kurfiszonie i gotuj pieklo swoim dzieciom. Moze nie dlugo i o tobie uslyszymy jak to twoj konkubent zakatowal dziecko

Gość gość
2 dzieci z kazdym innym to jest obciach? Zarty sobie robicie chyba ... jeszcze jakby to byly stare czasy... w tych czasach malzenstwo trwa 5 lat i jest koniec. sama wiem po sobie mam jedno dziecko z jedyn facetem , ktory kopnal mnie w d**e z dnia na dzien i poszedl do o 10 lat mlodszej kobiety. sama po tylu latach przerobilam chyba z 10 lacetow, jeden lepszy od drugiego na poczatku milosc wielka a za chwile okazywalo sie, ze albo sa psychopatami, klamcami, zdrajcami alkoholikami ... mam 27 lat a nie uloze sobie zycia chociaz mam jedno dziecko. Nie patrz na to, ze masz 2 dzieci z kazdym innym facetem. Jesli Cie ktos bedzie mial pokocha to nie bedzie mialo to dla niego znaczenia. Ciezko w tych czasach jest utrzzymac zwiazek i rodzine. nie sluchaj tych bredni bab wyzej, im jeszcze zycie sie nie rozwalilo poyjemy pogadamy kazdy jest madry dopoki zycie sie w miare uklada Moja milosc tez miala byc wieczna

Gość gość
to zależy, bo jeśli jesteś np. wdową to masz duże szanse, a jeśli się rozwiodłaś dwa razy to coś z tobą musi być nie tak, bo raz się może zdarzyć...

Gość gość
A może nie powinnaś się już z nikim wiązać, przynosisz pecha swoim wybrańcom. Zastanów się, może w Tobie tkwi zło?

Gość gość
Podwojna wdowa straszne to. I niesprawiedliwe.

Gość gość
Tu autorka - nie jestem podwójną wdową. Po prostu mam 2 rozwodu a jeden z moich byłych mezów sidziw więzieniu.

Gość gość
gość wczoraj Ja mam troje dzieci , dwoje z pierwszym partnerem a trzecie to totalna wpadka i faceci na mnie lecą i mogę przebierać w propozycjach na stały związek , nie przejmuje się tym w ogóle że mam troje dzieci i mają dwóch ojców wręcz przeciwnie mogę być z siebie dumna Xxx Wiesz nie ma sie czym chwalić bo jak mowia jesli faceci na ciebie leca to mkze nie dlatego ze jesteś super tylko łatwa...

Gość gość
Ja wpierw bym takiego faceta obserwowała czy nie jest pedofilem. Sorry takie mamy czasu, jak facet bierze babkę z gromadka dzieci to może być pedofilem, omamią taka babkę, czaruje a potem dzieci cierpią. Ostatnio nawet dwa głośne przypadki były: 3 letni Nikodem, którego mamusia związała sie z Portugalczykiem- związek z mamusia to była przykrywka koleś był pedofilem, zgwałcił chłopczyka a on umarł, i ostatnio 3,5 letni tomus z Grudziądza- 25 latek wziął sobie babę z 7 dzieci przecież to nie jest normalne to był zwykły pedofil, zakatował i zgwałcił chłopczyka :( naprawdę uważajcie dziewczyny wiele zła jest na tym świecie nie warto dla bolca niszczyć życia dzieciom, to dzieci sa najważniejsze i chrońmy je. Jak facet wiąże sie z kobieta z 2-3 dzieci to jest to dla mnie bardzo podejrzane