Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

makijaż permanentny brwi

Polecane posty

Gość gość

czy któraś z Was ma może zrobiony makijaż permanentny brwi? Jeśli tak to powiedzcie mi jaką metodę wybrałyście i dlaczego? Chciałabym się też dowiedzieć, gdzie robiłyście brwi (najbardziej interesuje mnie Warszawa i okolice). Pozdrawiam :):):)

Gość gość
ok. 2 lata temu robiłam metodą rysowania pojedynczych włosków ładnie wyglądało, podobało mi się :) obecnie już wybladły prawie całkowicie i zapisałam się na kolejne brwi, tym razem metodą cienia - ombre pojedyncze włoski po jakimś czasie się rozmywają i narysowany włosek to nie jest to już idealna cieniutka kreska, dlatego teraz zdecydowałam się na metodę ombre

Gość gość
ja juz 2 razy robilam u pani Malgosi w Ursusie,nie pamietam nazwiska ale mam jej nr tel 0606 10 78 52.ona bardzo rowno robi i dokladnie roznymi metodami.

Gość gość
robisz u kogoś makijaż permanentny i nie znasz nazwiska? :D lol

Gość gość
ja robiłam brwi w jest pięknie u Dominiki - na Wilczej. Fajny lokal i super właścicielka :) ma dryg do tego, jest po ASP więc ma takie wyczucie żeby zrobić Ci brwi pasujące do twoich rysów itp. U mnie efekt jest mega :)

Gość gość
słyszałam o Dominice z jest pięknie. moja znajoma robiła niech brwi i faktycznie naturalnie to wygląda. Ja jednak nie wiem czy bym się zdecydowała :) chyba się boję :D

Gość gość
Ombre to najfajniejsza metoda. Nie idź w ciemno, bo niektóre babeczki robią tak jak 10 lat temu „pieccatki” na czole- cos paskudnego

Gość anelica123
no też uważam, że jak się ktoś decyduje na makijaż permanentny, szczególnie brwi to trzeba wybrać specjalistkę bardzo rozważnie. Poczytać wcześniej opinie o danej osobie i popatrzeć na jej "realizacje"

Gość malalilka1
zgadzam się z anielicą. Nic dodać nic ująć. Sama tak zrobiłam, kiedy szukałam linergistki. Popytałam wśród znajomych, poczytałam w necie, popatrzyłam na fotki z wykonanych brwi. I tak też wybrałam własnie Dominikę z Jest Pięknie. Brwi od niej wydawały mi się najlepsze wizualnie a poza tym miała dobre opinie. I ja też mogę je teraz potwierdzić:)

Gość gość
oj czasem jak widze jakie brwi niektore dziewczyny maja zrobione to az sie slabo robi :D dlatego uwazaj na tego kogo wybierasz, a skoro polecaja tak dominike to moze faktycznie idz do niej

Gość aabuenaa
Makijaż permanentny to świetny wynalazek :) Zrobiłam sobie brwi i usta i teraz zastanawiam się jeszcze nad kreską na górnej powiece. Zabiegi robiłam w COCO-TIME we Wrocławiu. Pełen profesjonalizm, sterylne warunki i świetna atmosfera. A efekt końcowy - rewelacja :)

Gość gość
To już niemodne. Na szczęście.