Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jadlyscie cos w ciazy czego normalnie byscie nie zjadly ?

Polecane posty

Gość gość

Czy jadlyscie cos w ciazy czego normalnie byscie nie zjadly ?

Gość gość
Tak. Mięso.

Gość gość
Kanapki z nutella i na to pomidor :O masakra jak sobie teraz o tym pomyślę:O

Gość gość
Nie, bo w sumie jestem wszystkożerna.

Gość gość
Krewetki z żółtym serem, makaronem i jogurtem :/

Gość gość
Zartujecie prawda ?

Gość gość
Tak ser bialy na okraglo,ktorego nornalnie nie nawidze

Gość gość
Fusy po zaparzonej herbacie. Nie tylko swojej, wyjadałam je ze wszystkich herbat.

Gość gość
Słodycze. Normalnie lubię słone a słodkie niebardzo za to w ciąży ciasta najlepiej torty z kremem....

Gość gość
Jestem zdziwiona ale jadlam wszystko jak zwykle moze troche wiecej ogorkow kiszonych a za to kawa mnie odrzucala

Gość gość
Pomarańcze kilogramami i zapijalam gazowane wodą żywca również pomarańczowa hehe do tego nie jadłam wcale mięsa, od kawy i fajek mnie odrzuciło bardzo lubiłam poza pomarańcza mi sledziki z ketchupem i tartą gorzką czekoladą :D

Gość gość
Coca cola. Nienawidzę tego słodkiego ustrojstwa- piłam całą ciążę. Za to od mięsa mnie odrzuciło- sam zapach powodował wymioty.

Gość gość
Jadłam słodkie ciasto z kremem i popijałam barszczem czerwonym. Kanapkę z dżemem zagryzalam ogórkiem kiszonym.

Gość gość
Nie ale jadłam tylko mandarynki i śliwki. Cała ciążę. Nie było dnia żebym ich nie jadła. Potrafiłam jechać przez całe miasto by.kupić chociaż jedna sliwke :D codziennie kilo śliwek i kilo mandarynek musiało być kupione. Czasem w nocy schabowego i sałatę ze śmietaną jadłam. No i kilka litrów wody codziennie.

Gość gość
Codziennie zżerałam tony owoców! Normalnie prawie ich nie jesm, jem za to dużo warzyw. W ciąży będąc na zakupach na dziale owocowym potrafiłam spędzić godzinę! Zawsze wiozłam melony, papaję, granaty-wszystko co było dostępne to ja miałam w koszyku. Jak tylko przytaszczyłam to do domu brałam gigantyczną miskę i wszystko kroiłam do tej miski w kostkę,zalewałam syropem klonowym i jadłam przez dwa dni by znów udać się na zakupy i tak w kółko! Normalnie bym tego nie tknęła. Moja córka jest już duża i przez okres szkoły, zamiast kanapek na pierwsze śniadanie, też pożerała sałatki owocowe-więc ja w ciąży po prostu jadłam to co ona lubiła a nie to na co miałam ochotę. Ona całe życie tylko owoce i owoce. Niech bym w ciąży zjadła to czego ona nie lubiła i nie lubi do dziś, to mnie tak skopała że aż gazy miałam.

Gość gość
jestem w 38 tyg, normalnie ciastka i slodycze mogly dla mnie nie istniec, a tak od 2,5 m-ca jak nie zjem paru ciastek po obiedzie to mnie nosi :O

Gość gość
A potem dupa rosnie

Gość gość
Generalnie nie mam zadnych zachcianek, Jedyne co sie zmienilo to,ze nie jem miesa. Odrzuca mnie i nie dam rady

Gość gość
Kaszankę i swiezonke

Gość gość
Ja piłam Colę której normalnie nawet nie tknę, a tak mi wtedy smakowała, że szok

Gość gość
Rosół! Normalnie też zjem ale zdecydowanie wole inne zupy... innych zachcianek nie miałam ;) gdzieś od 7 miesiąca literami piłam mleko ale tylko dlatego ze jako jedyne pomagało na zgage. ..

Gość gość
8:58, to ja, od ciastek z 23:31, o moja d**e sie nie martw, 2 38 tyg mam 7 kg na plusie , nie jem paczki tylko 2, 3 ciacha, poza tym codziennie cwiczylam wiec moglam sobie pozwolic :)