Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przekonać byłą do siebie ??

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim szukam porady :) generalnie zostawiła mnie dziewczyna w środę czuje ze to ta jedyna i jakos cieżko mi sie pozbierać z tym wszystkim. Moze zacznę od tego, ze poznaliśmy sie na portalu randkowym, poprostu spadła mi jak gwiazdka z nieba juz po pierwszym spotkaniu czułem, ze to jest to. Po ponad miesiącu spotykania wynająłem mieszkanie i zamieszkaliśmy razem. Starałem sie jak mogłem robiłem obiady, kolacje chodziliśmy na spacery, do kina i spędzaliśmy świetnie czas. Po zrezygnowaniu z najmu mieszkania zamieszkaliśmy u niej z jej mama. I od tego czasu zaczęło sie psuć. Poprostu przy jej mamie sie zablokowałem przestałem jej pomagać, wspierać, okazywać uczucia zdarzały sie drobne kłamstwa z mojej strony. I to było głównym powodem rozpadu związku. Po rozstaniu rozmawiałem z nią,powiedziała tylko, ze jest tym wszystkim zmęczona chce odpocząć ode mnie i tez nie chce mi nic obiecywać, ze nie wie i tez nie mowi nie. Chciałbym o nią walczyc ale nie wiem jak, czuje sie bezradny. Obiecywałem ze to wszystko zmienię a to i tak nie skutkuje. Co robić???

Gość gość
Dodam tylko, ze zamieszkaliśmy ze sobą od początku związku który trwał ponad rok