Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopjakchłop

Prawa o jej przeszłości

Polecane posty

Gość Chłopjakchłop

Każdy kryje w sobie tajemnicę o swojej erotycznej przeszłości. Czytam tu dyskusję - mówić czy nie mówić. Szczerość i bolesna prawda, bo ta prawda zawsze jest bolesna czy męcząca tajemnica, która może kiedyś wypłynie w najmniej spodziewanym momencie. No weźmy na przykład moją dziewczynę. Umiemy się bawić, lubimy to

Gość gość
Jeśli nie pyta, to po co mówić?

Gość Chłopjakchłop
Przerwało mi. Tak lubimy to, jesteśmy razem i jest super. Ale gdybyśmy już nie byli a ona na pewno będzie chciała mieć chłopa to powie mu o sobie i o nas prawdę? Będzie mogła się przyznać jaka jest? Powie mu, że uwielbia całonocny seks, że potrafi wyrwać faceta w cztery minuty i bzyknąć się z nim w miejscu gdzie stali kiedy ją poznał. Że uwielbia nago tańczyć przed widownią na rurze, Że bzykała się we wszystkich możliwych publicznych miejscach. Że kiedy idziemy razem na orgietkę nie ma dla niej rzeczy niemożliwych? Może lepiej niech zostanie ze mną i nie ma tych dylematów bo jest prawdomówna i nie lubi tajemnic.

Gość Prywatny bardzo pamiętnik
Moja zona była zawsze bardzo powściągliwa w informowaniu mnie o swojej intymnej przeszłości. Kiedyś w czasie przeprowadzki i porządków trafiłem na stary szkolny zeszyt, który okazał się być jej pamiętnikiem i zapisem rozterek wtedy już maturzystki. Cóż były tam bardzo prywatne opisy jej marzeń i rzeczywistych dokonań. Trudno mieć pretensje o to co wtedy robiła, nie znaliśmy się wtedy a jest kobietą z potrzebami. Po cichu wprowadziłem jej marzenia do naszej sypialni. Teraz tak myślę, że ona chciała żebym znalazł ten pamiętnik.