Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeprowadzka z miłości

Polecane posty

Gość gość

Hej ! Mam taki problem 1go świata, stoję przed wyborem pracy, wybieram miedzy 2ma ofertami, z ktorych kazda jest ciekawa pod kątem rozwoju zawodowego. Z tym, że jedna z nich ( nazwijmy ją ofertą !) jest troche lepiej płatna, dodatkowo nauczyłabym się w niej całkiem nowego. przyszłościowego zaowodu. Oferta B jest mniej płatna i rozwojowa, ale miejsce pracy jest w miejscowości w której mieszka mój wieloletni partner (jestesmy ze soba 5 lat). Co byscie wybrali na moim miejscu ? Zuplnie nie wiem jaka decyzje podjac

Gość gość
Wieloletni partner i nie mieszkacie ze sobą?

Gość gość
mieszkalismy przez 2 lata,ale pozniej on musial wyjechac na kontrakt do innego miasta i meczylismy sie na odleglosc przez te 3 lata

Gość gość
Odpowiedz sobie sama- on wybrał lepsza pracę i noe patrzył, ze będziecie żyć osobno, a Ty zastanawiasz sie czy poświecić lepsza ofertę dla niego- on nie był tak wspaniałomyślny wobec Ciebie.

Gość gość
masz racje... sprawa jest tez bardziej skomplikowana, bo w ciagu tych 2ch lat to on pojechal ze mna do innego miasta, w studiowalam , a jemu ewidentnie mu w nim nie szło w znalezionej tam pracy i zdecydowalismy ze lepiej bedzie jak pojedzie do pracy do innego miasta. teraz ja stoje przed takim wyborem i on nie narzuca mi presji. trudna decyzja...

Gość gość
Sprawa jest bardzo skomplikowana, ale ja pewnie przeprowadziłabym się do partnera w takiej sytuacji. Możesz skorzystać z firmy wiki. Oni profesjonalnie zajmują sie przeprowadzkami.

Gość gość
Idz za swim rozwojem osobistym, po to studiowalas. Majac lepsza pozycje bedzie ci latwiej znalezc w przyszlosci nastepna prace. A partner, albo na odleglosc, co ma swoj czar braku zabijajacej codziennosci albo rzecz zmienna. Nie poddaj sie presji, oferte pracy rozwojowej otrzymuje sie na ogol raz w zyciu, zaraz po studiach.

Gość gość
Oferta A.