Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nierozumiiiemtego

Odmowilam bycia chrzestna , rodzice dziecka obrazili sie na amen Slusznie?

Polecane posty

Gość Nierozumiiiemtego

Nie mialam bieezmowania bo bylam niepraktykujaca Chcieli zebym zrobila bierzmowanie na szybko Ja odmowilam bo stwierdzilam ze nie dam sie przymuszac Ojciec dziecka to brat mamy moj chrzestny i obrazil sie na amen przyznam ze czesto pomagal mamie w wychowaniu nas i zawsze pomagal jak cos sie zepsulo w domu bo moj tato zwial Minely 3 lata a oni nadal sa wsciekli i nie chca na mnie patrzec Cala rodzina wytyka mnie palcami Mialam 18 lat i bylam ulozona dziewczyna bardzo chcieli mnie na chrzestna Czy wy byscie obrazili sie w takiej sytuacji? Podobno odmowienie sciaga na dziecko smutek i nieszczescie

Gość gość
co za ciemnogrod...

Gość gość
O matyldo..

Gość gość
Trochę dziwne żebyś była chrzestną dziecka swojego chrzestnego. Chyba, że się zamotałaś w tym opisie i nie o to chodzi. Moim zdaniem to się wyklucza, coś jakby być chrzestną swojego rodzeństwa

Gość gość
a w czym problem być chrzestną dla swojego rodzeństwa? moja starsza córka jest chrzestną swojej siostry (różnica 10lat)

Gość Nierozumiiiemtego
Nie zamotalam sie Moj chrzestny brat mojej mamy poprosil mnie na bycie chrzestna jego coreczki.

Gość gość
Miałaśbyć chrzestną swojej kuzynki. Proste

Gość gość
Nie zrobiłaś nic złego, a jak oni takie cyrki robią bo im 18latka odmówiła to dużo nie tracisz nie mając z nimi kontaktu