Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochameklerki

Prawda jest taka, ze kazdy facet to debil

Polecane posty

Gość gość
Wypraszam sobie. Dlaczego tak uważasz? Dlaczego oceniasz wszystkich mężczyzn przez pryzmat swoich przykrych doświadczeń? Nie ma takiego czegoś jak wszyscy mężczyźni czy wszystkie kobiety. Nie jesteśmy przedmiotami. Różnimy się psychicznie. Są mężczyźni wrażliwi, są mężczyźni brutalni, są mężczyźni zniewieściali, męscy itd itp

Gość gość
prawda jest taka, że jesteś odrażającym tranzystorem, którego społeczeństwo, a tym bardziej faceci nie zaakceptują :O zacznij się leczyć sk****ysynu

Gość gość
Ratunku!!!!!a ja chcę tylko własnego lokum bez patologicznych lokatorów możliwosci zarabiania pieniędzy bez nadmiernego kontaktu z ludzmi poprostu was nie lubie doprowadzacie mnie do kurwicy swoim chorym wizerunkiem swiata ,uwielbiam swoje towarzystwo,piesek kotek jak najbardziej ale wy wszyscy z tym swoim chorym światem wynocha!!!! Gdybym chociaż mogła was zabijać po kolei a tak rozmnażacie jak bezmózgie króliki i zatruwacie taki piękny swiat !to okropne że posuwacie się do ciosów poniżej pasa.zera dna patologiczne ścierwa a na twarzach namalowany piękny uśmiech i sztuczne wyrazy sympatii.ŻAŁOSNE !

Gość gość
Dagmaro, co się stało? I dlaczego nie chcesz związać się z kobietą? Faceci to dno, tylko z kobietą można stworzyć naprawdę kochający związek.