Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to było wg was chamskie?

Polecane posty

Gość gość

przyszłam do kolegi, któremu się podobno podobam, byliśmy już na wielu spotkaniach, głównie z jego inicjatywy jestem nieśmiałą, wrażliwą osobą, ale że go lubię to sobie żartuję, mówię dużo "śmiesznych" rzeczy, to znaczy bez przesady, ale to jest efekt tego, że mi się jakoś podoba, ja jemu też i to na 100% w pewnym momencie ja mówię, że w radio gra teraz piosenka i podałąm nazwę zespołu, ot takie tam nieszkodliwe słowa a ona na to "CZY TY CZASEM MÓWISZ TYLKO PO TO ŻEBY MOWIĆ?" i zamarłam, to wydało mi sie strasznie chamskie jakby mnie w ogóle nie lubił, nie powiedział tego zartobliwym tonem. Mi humor natychmiast sie popsuł i przestałam się odzywać. Potem jeszcze mnie poprosił (za jakiś czas) żebym poszukała czegoś w szufladzie i pokazał ręką w której i oczywiście otworzyłam inną i on się wkurzył i ogólnie nie pamiętam jakich używał słów, ale chodziło o to, że jestem nieogarnięta i że on nie może uwierzyć jak bardzo, ja mu mówię, że to pierdoła i niewyraźnie wskazał a on "ty tak zawsze" a potem już miałam dość a on zdziwiony, że mam "focha" i że "co on takiego powiedział"? Jestem przewrażliwona?

Gość gość
Ile ty masz lat 6?

Gość gość
Ja bym się zabrała już po pierwszym tekście i wyszła.

Gość gość
nie było by ci przykro gdybyś miała dobry humor i o czymś wesoło mówiła i "czy ty mówisz tylko po to zeby mówić"? przecież to znaczy, że wg niego gadam idiotyzmy, których nie warto sluchać

Gość gość
Zamknij się i nic nie mów. Zobaczymy co ci zarzuci :D czemu tak milczysz

Gość gość
no własnie potem zamilkłam, bo własnie o to chodzi, że jestem tak naprawdę małomówna, a tylko dlatego ze go lubię to mówię więcej, potem już byłam cicho bo naprawdę nie chciało mi sie z nim rozmawiać, jakoś strasznie mnie to zabolało

Gość gość
no i pytął czemu tak milczę, był tym zdziwiony, czemu mam "focha" a ja byłam w pewnym momencie na granicy wyjścia, ale z "grzeczności" przeczekałam

Gość gość
jeszcze ktoś się wypowie? bo jest remis

Gość gość
było to chamskie czy jestem przewrażliwiona?

Gość gość
Ech, kobieto :D z toba serio jest cos nie tak:P jakby do mnie sie tak ktos zwrocil to bym z miejsca zapytala dlaczego i o co sie rzuca, a ty bidulo nie dosc, ze zamilklas to jeszcze pozwolilas, zeby cie za focha zbesztal:D I wbij sobie do glowy, ze to on sie zachowal jak ostatni cham a nie ty:P

Gość gość
To bylo chamskie, ile wy macie lat.

Gość gość
no widzicie, jak w grę wchodzą "uczucia" to się ma zamglony obraz i dlatego pytam aż zaczęłam wątpic w moje instynkty, bo natychmiast poczułam, ze to jest niedopuszczalne, a on zdziwiony, ze mi przykro

Gość gość
bardzo mozliwe, że on jest sfrustrowany, że nie ma seksu jeszcze... także osobo z kontem masz troche racji ale takie zachowanie na pewno nie sprawi, ze cokolwiek będzie;/

Gość gość
KsioncChrabonszcz dziś Bo zamiast wydziobać mu ptaka, to Tobie gęba się nie zamyka. On już czwarte spotkanie siedzi z napiętym rozporkiem, a Ty trajkoczesz jak katarynka o tym jak mama ziemniaki obiera, że widziałaś kominiarza i miałaś spodnie na gumce, o tym jak spadł Ci kwiatek z parapetu. Chłopak już wariuje od tego gadania. x jedyny głos rozsądku w tej całej paplaninie :O

Gość gość
Działasz mu na nerwy. Resztę sobie dopowiedz.

Gość gość
raz jest taki a raz mi "misiuje"

Gość gość
jest sens się jeszcze z nim spotykać?

Gość gość
chamskie. chyba malo cie lubi, albo go wrecz denerwujesz. jeszcze ta akcja z szuflada? daj spokoj.

Gość gość
opisałam tylko jego negatywne zachowanie, no ale oprócz tego mnie komplementuje, mówi, że jestem ładna, inteligentna, kupił mi kwiaty, dał prezent na urodziny, adoruje mnie i w ogóle no a potem coś takiego... to znaczy on mi mówił, ze jestem zbyt zimna i dlatego bywa wredny dlatego jeszcze się zastanawiam... bo rzeczywiście próbował wiele razy cos zainicjować, ale ja jeszcze nie czułam tego momentu, no ale mi sie podoba skomplikowane to wszystko ;/

Gość gość
I to ksiądz takie rady daje:D doceń:D

Gość gość
ciekawa rada, ale zbyt żenujące są dla mnie imprezy z "laskami"

Gość gość
a co to za impreza bez lasek?

Gość gość
Naprawdę tyle dupodajek jest na imprezach?

Gość Cloud_Dancing
Mnie też dziwi dlaczego go zaraz nie zripostowalaś? Ciężko było powiedzieć, że mówisz bo Masz taką ochotę, dobrze czujesz w jego towarzystwie itp. Może Cię lubi, podobasz mu się ale inicjuje spotkania nie po to tylko aby gadać z Tobą o piosenkach w radiu, liczył na coś. W myślach wybzykał cię już setki razy, we wszystkich możliwych pozycjach i otworach ;-) ty się zastanów czego dalej chcesz skoro już wiesz z kim masz do czynienia

Gość Cloud_Dancing
*doczynienia

Gość Cloud_Dancing
*do czynienia kurde ;-)

Gość gość
Tak bylo to chamskie. Ja bym na Twoim miejscu już po pierwszy tekscie powiedziała cos w stylu " ok, to ja mogę nic nie mowic, nie musimy rozmawiac" i pozniej byla dla niego chlodna i sie szybko pozegnala. Przegiał ewidentnie