Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to było wg was chamskie?

Polecane posty

Gość gość
A nawet jesli mu sie podobasz to wyglada mi na typ czepialskiego faceta, ktory lubi ustawiac. Niestety moj byly taki byl. Ale to nie byla moja wina bo mialam juz kilku facetow i jakos zaden sie tak nie czepial wszystkiego jak on. Ciagle mnie strofowal co powiedzialam zle, ze sie zle ubralam i wiele innych, wiecznie cos bylo nie tak, glupek :O A teraz jest starym kawalerem bo byl starszy ode mnie , teraz ma prawie 40 lat

Gość gość
Hmmm, no może nie pasujecie do siebie skoro już go irytuje co mówisz. Czy to było głupie co powiedziałaś - nie. Ale może to typ człowieka, który lubi jak zawsze coś mówi się w jakimś celu np. gdybyś powiedziała " o lubię tą piosenkę, a ty sluchasz tego i tego zespolu?"- to by mialo wiekszy sens. Aczkolwiek to źle wrozy skoro juz go irytyujesz

Gość gość
''bo rzeczywiście próbował wiele razy cos zainicjować, ale ja jeszcze nie czułam tego momentu, no ale mi sie podoba'' To wcale nie jest skomplikowane...typek robi to wszystko bo chce porooochać i tyle. Nie obchodzi go co masz do powiedzenia, co mylisz i czujesz itd. Daj sobie z nim spokój.

Gość gość
znamy się parę miesięcy, tak długo czeka żeby tylko pobzykać? no ale rzeczywiście przestałam już uważać, że mnie lubi jako człowieka

Gość gość
Uciekaj od niego jaknajszybciej

Gość gość
aż tak źle?

Gość gość
Masz swoj wewnetrzy glos ktory dobrze ci podpowiada , sluchaj swojego wnętrza. Skoro zalozylas ten temat to znaczy ze masz watpliwosci i powodu swojego żalu. Odejdz od niego bo koszmar sie nie skonczy a jak przyjda dzieci to koszmar z tym facetem bedzie nie do wytrzymania

Gość gość
Niektórzy lubią człowieka ponizac. Niby takie nic ale wydźwięk miało niezbyt ciekawy. Też myślę że to było chamskie.