Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nika2504

Czy mogę zajsc w ciąże

Polecane posty

Gość Nika2504

Hej kochane! Mój narzeczony w piątek wrócił z zagranicy wczoraj wybraliśmy się na noc do hotelu,zeby się odstresować ,odprężyć itp. I żebysmy spokojnie mogli się kochac oczywiście dlatego,ze staramy się o dziecko. Moje cykle zazwyczaj trwają 33dni według kalendarzyka mam teraz dni plodne ,a owulacji niby powinnam mieć w środę.(tak pokazuje mój kalendrzyk) Niestety dzisjaj juz musial jechać wiec w środę nie będziemy się kochać. Jest możliwość ze mogłam zajsc w ciaże,że plemniki przetrwają ?

Gość gość
Szansa jest zawsze plemniki moga przetrwac nawet trzy dni w pochwie a i musza przejsc daleka droge zanim dojdzie do zaplodnienia skoro sie ******as zaraz po miesiaczce to jestes w ciazy.

Gość gość
A po co dajesz d**y facet i tak bedzie mial na ciebie i bachora wyj****e nie zapyta sie jak sie czujesz gdy zaciazysz.

Gość Nika2504
Nie znacie mojego faceta,wiec darujcie sobie takie komentarze :D Jestem pewna na 100000% ze nie miałby wyj****e.

Gość Nika2504
Szukam pomocy od kogoś ktos się zna,a nie durnych komentarzy

Gość Inga1304241005
Ja mam cykle 28. Seks był w 9dc (nie starałam się o dziecko) a tu szok - ciąża.. To bylo 8 lat temu, a w tym miesiącu był seks w 10dc i znów spóźnia się okres, ale na razie parę dni poczekam, może przyjdzie. Więc szanse są zawsze :)

Gość Nika2504
No trzymam kciuki!!!

Gość Nika2504
My staramy się od maja :( i nic,a teraz kochalismy sie w 15.16 i 17 dniu cyklu

Gość Inga1304241005
Noo byłoby fajnie jakby się teraz udało - tym bardziej, że jeszcze nie tyle, że starałam się o dziecko tylko miałam luźną myśl, że może czas na drugie. Byłaby to jakaś tradycja rodzinna, że moje dzieci powstają za "zerowym" razem, zanim jeszcze podejmę decyzję ostateczną o staraniach ;) Pożyjemy zobaczymy, dam sobie ze 4 dni jeszcze. A za Ciebie trzymam kciuki, szansę masz :)

Gość gość443
Wczoraj tj w pn, a w środę owu, jak dobrze rozumiem, więc szansa jest spora. Mialam identycznie, nawet w kwestii dni. Powodzenia.

Gość Nika2504
Dzięki dziewczyny! Modle sie o to z całych sil :) trzeba czekać :(

Gość Nika2504
Ale chyba nie będę nastawiać się pozytywnie :) bo robie tak co miesiąc, a później rozczarownie bo okres dostaje :/

Gość gość434
Jezeli nie masz parcia na szklo, to probujcie jeszcze kilka cykli, natomiast jeżeli masz, to zrobiłbym podstawowe badania hormonalne, a w szczegolnosci tsh. Mi dopiero zbicie do 1.5 pomoglo, a przy 2.7 efektow nie było.

Gość Nika2504
Miałam badania robione wszystko ok. Nwm juz sama czemu nie mogę zajsc

Gość Inga1304241005
Od maja to jeszcze nie tak długo. Może za bardzo się spinasz? Wyluzuj troszkę :) Życzę powodzenia i trzymam kciuki

Gość gość
czy u was też pokazywały się kłótnie ? (jestem zazdrosna o niego) często się pokłócimy i zawsze palne cos głupie np. Idz do niej może ona ci urodzi dziecko bo ja zajść nie mogę itp. i rozne kłotnie sa przez to

Gość Nika2504
Inga daj znac czy Ci się udało :) Ja okres mam dostać dopiero na początku grudnia,więc jednak chyba odsunę myśl,że mogło się udac... :( jestem zła na to wszystko i bardzo mi przykro

Gość Inga1304241005
Dam znać :) Może rzeczywiście być coś na rzeczy bo ja od tygodnia czytam w internecie o wrzodach żołądka, a tu właśnie wyczytałam, że jednym z pierwszych objawów może być zgaga, która od kilku dni męczy mnie okrutnie :) Ale nie nakręcam się, poczekam do piątku ;) A ty wyluzuj, poczekaj spokojnie na termin @ i potem zobaczysz. Trzymam kciuki

Gość gość
Pewnie ze tak. Plemniki trochę w kobiecie mogą pożyc. Za jakiś czas zrob test albo udaj sie na badanie do ginekologa zeby sprawdzic :) W http://gabinetginekologicznybialystok.pl/ jest fajna specjalistka, prowadziła moja ciąże także polecam;)

Gość Inga1304241005
No więc... u mnie 2 kreseczki :D :D :D

Gość MarysiaD
ja też się staram o dzidziusia..... i nic. Też miałam robione różne badania . Jeszcze myślę o badaniach genetycznych . Trochę to kosztuje ale chyba warto. Moja znajoma zrobiła badania na mutacje w genach MTHFR , coś jej tam wyszło i dzięki temu lekarz mógł jej wprowadzić odpowiednie leczenie i teraz cieszy się dzidzią :) . Dajcie znać czy któraś z Was miała też wykonywane badania genetyczne ?

Gość gość434
U mnie 5 dni po owu bolaly mnie jajniki na zmiane. Potem doszly lekkie zawroty glowy, 11 dpo dostalam skurczow jak na okres i plamienie, a ze nastepnego dnia sie nie rozkrecil okres 13 dpo zrobilam test i 2 kreski. Ps czesto mi sie odbijalo takze :)

Gość Nika2504
A ja poczekam do miesiączki :/ 7 Grudnia mam dostac. Fajnie by było dowiedzieć się ,ze jesten w ciąży taka niespodzianka na świeta,ale wątpię żeby się udało :(juz chyba straciłam nadzieje

Gość Nika2504
Gratuluję Ci Inga:) zazdroszczę bardzo tego wspaniałego stanu

Gość Inga1304241005
Dziękuję. Trzymam kciuki, żebyś i Ty jeszcze w tym roku doczekała się tego stanu. Moja przyjaciółka kiedyś tak strasznie chciała mieć dziecko, że dosłownie wariowała. Lekarz mówił, że nie widzi problemu, a ona co miesiąc doświadczała rozczarowania. Zaczęła sobie wmawiać, że jest bezpłodna, ciężko było z nią wytrzymać, podejrzewam, że mąż też miał seksy ustawione jak w zegarku. W końcu któregoś pięknego dnia postanowili kupić dom na kredyt i tak się zaaferowała szukaniem domu i załatwianiem formalności kredytowych, że nie miała czasu myśleć o innych sprawach. No i zaszła w ciążę :) Teraz ma 2 dzieci, bo z drugim już się tak nie spinała. Wiem, że tak się nie da "nie myśleć", ale jak widać warto poszukać sobie zajęcia zastępczego. Trzymam kciuki!

Gość Nika2504
Dzięki! Też się staram nie myśleć o tym:) ciężko jest może kiedyś sie uda . Zrobię test na początku grudnia i dam znać tutaj :)

Gość Inga1304241005
Będę zaglądać :)