Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wg was znaczy taki komentarz faceta po randce?

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj bylam na randce i zastanawiam sie jak to wszystko wypadlo- choc on twierdzi ze bylo super, ale nie wiadomo co mysli. Najpierw zaczelismy rozmawiac o chodzeniu po gorach bo to taka moja pasja. I temat zszedl na to, ze zima jest niebezpiecznie bo ludzie spadaja itd. To on na to,że moze zmienmy temat. Pozniej zaczelismy rozmawiac o mojej pracy czyli sądzie, on na to ,ze sądy sa teraz nie sprawiedliwe,zszedł na temat polityki, ale szybko i na ten temat przestalismy gadac bo on sie sam smiał ,ze teraz zeszlismy na temat trojpodzialu wladzy i sie smialismy z tego. A pozniej juz rozmawialismy o naszych zwierzakach, o jego hobby i w sumie to ciszy nie bylo. Na kobiec powiedzial cos w stylu, ze czas szybko zlecial i obgadalismy chyba wszystkie tamaty mozliwe. No i niby proponowal kolejne spotkanie. Ale nie wiem, czy skoro mowil, ze czas szybko zlecial to dobrze mu sie ze mna rozmawialo?

Gość gość
Nie szukają na się problemow...

Gość gość
Ja nie szukam problemow, co analizuje jak wypadlo to spotkanie... Bo to ze on mi mowi, ze bylo super to fajnie, ale moze tak mowic np. bo wypada

Gość gość
To zależy może w ogóle go nie interesowały twoje tematy bo myślał już o twojej tzipce.

Gość princessinthesky
Może tak mowić bo wypada i np. uznał że nie macie wspólnych hobby, albo mlaskałaś i mu się to nie spodobało, albo nie podobało mu się w co się ubrałaś, albo uznał że nie ma z chemii. Skąd mamy wiedzieć z przebiegu rozmowy co chłopak o tobie myśli.

Gość gość
Ja wiem na pewno ze jeśli człowiek samemu sobie musi zadawać takie pytania to nie było dobrze bo jak jest dobrze to jest dobrze, nie ma wątpliwości, to się wie i czuję. Koniec kropka.

Gość gość
Czy dziewczyny w tych czasach są aż tak tępe? Sama go nie możesz o to zapytać, czy dobrze mu się rozmawiało z tobą? Jak taka nieporadna na co dzień jesteś to aż mi cię szkoda...

Gość gość
No ja czuję, ze bylo w miare dobrze, ale nie jakos rewelacyjnie, takie mam odczucia. W miare trwania randki rozmowa sie coraz bardziej kleila

Gość gość
13:28- a on odpowie " dobrze"- co nie musi byc w 100% prawda :P poza tym uwazam za desperackie dopytywanie sie jak mu sie ze mna rozmawialo czy jak mu sie spodobalam bo wyjde na niepewna siebie i zakompleksiona

Gość gość
k\u\r\w\a analizować randę ja pie\r\d\o\lę tylko baby tak potrafią :P