Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość39479796

Jestem w długim związku, ale zakochałam się w kimś innym..

Polecane posty

Gość gość39479796

Ze swoim chłopakiem jestem rok, pare miesięcy temu poznałam chłopaka w którym się zakochałam, czuje sie przy nim cudownie . nie wiem co robic boje sie zerwac ze swoim chlopakiem bo mielismy tyle wspolnych planow juz ale z drugiej strony to jestem z nim chyba z przyzwyczajenia... a gdybym go kochala szczerze to przeciez nie zwrocilabym uwagi na kogos innego raczej... boje sie zerwac i zlamac mu serce.. co robic pomocy!

Gość gość
idź za głosem serca :)

Gość gość
Chłopak z którym jesteś rok zapewnia stabilizacje i wiesz czego sie spodziewać w przyszłości - i jeśli ta przyszłość wydaje ci się niefajna to z nim zerwij i zaryzykuj z drugim. Tylko drugiego nie znasz tak dobrze i nie wiesz do końca czego się po nim spodziewać. Oszacuj ryzyko - jak wiele możesz stracić odchodząc od tego chłopaka i zakładając najczarniejszy scenariusz nowego związku - czyli że tez sie rozpadnie bo będzie beznadziejny. Czy chcesz podjąć ryzyko, czy jednak twój obecny chłopak zapewni ci życie i przyszłość jakiej chcesz. Jesli wybierzesz ryzyko to zrywaj jak najszybciej, bo każda chwila zwłoki jest gorsza - jak łamac serce i próbowac czegos nowego to definitywnie. Przemyśl tę sprawe pod różnymi aspektami, m.in. tymi które piszę i oszacuj ryzyko i zrób analizę konsekwencji a nast. podejmij ostateczna decyzja i od razu wprowadź ja w życie - sorry za brak jednoznacznej odpowiedzi i wskazania co robić, ale w tej sytuacji nie mozna tego jednoznacznie określić tylko ty sama możesz to najlepiej oszacować - powodzenia

Gość gość39479796
dziękuję bardzo za odpowiedzi <3

Gość gość
dzifko zdechniesz i obudzisz się z reką w nocniku ;-)