Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tez zauwazacie ze bezdzietne kobiety sa bardziej chorowite i szybciej umieraja?

Polecane posty

Gość gość
Ludzie, o co sie klocicie? Na dlugosc zycia wplywaja rozne czynniki. Dzietnosc jest jednym w nich i dlatego przytoczone zostaly badania i statystyki. To,ze ktos akurat w swoim otoczeniu zaobserwowal co innego, tego nie zmienia , wiecie chyba, na czym polega statystyka.. Nie znaczy przeciez za kazda dzietna dozyje setki, a bezdzietna umrze mlodo. A co tej pani od 15 przypadkow - zauwaz, ze generalnie doroslych kobiet dzieciatych jest po prostu więcej niz bezdzietnych,nie musialas na taka trafic

Gość gość
Ona z tego w****ienia nie widzi milionów zdrowych matek tylko same chore. A to mały procent.

Gość gość
Nie autorko. Nie zauwazyłam. Wręcz przeciwnie. - Moja nauczycielka ins. klaw. ze szkoły muzycznej: 67 lat, wygląda na zadbaną 50-tkę, zadbana i urodziwa twarz, nieliczne zmarszczki, modna fryzura, piękna figura. Uczyła moją mamę, mnie, a teraz uczy mojego syna :) Na zwolnieniu lekarskim była 2 razy w życiu, bo złamała nogę na nartach 3 lata temu, a w zeszłym roku dopadło ja potworne zapalenie gardła. - Moja przyjaciółka: 38 lat, ma fisia i czas na mega zdrowe odżywianie, fitnessy, spa, kosmetyczki. W życiu na zwolnieniu nie była, a pracuje od 18 roku życia. Wygląda..... jak milion dolców. Je tylko bio, eko, robi sobie te wszystkie cuda z tymi wszystkimi najzdrowszymi składnikami i to widać.

Gość gość
moja sąsiadka tzw. stara panna :D ma 50 lat i od 10 lat jest w związku z facetem. mieszkają razem baba wygląda kwitnąco więc nie zauwazyłam