Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość123132

Mam stulejkę :( Jak żyć?

Polecane posty

Gość gość123132

To dlatego zadna mnie nie chce :-(

Gość gość
Zoperuj i po sprawie.

Gość gość123132
To można operować takie rzeczy? To chyba niemożliwe, napletek siedzi jak zabetonowany i nawet mi nie dyga :-(

Gość gość
Obrzezaj się, 3.miesiące na przyzwyczajenie i po sprawie, sera nie będziesz chorował.

Gość gość123132
Ale aktualnie mam złamanego kuțasa więc nie wiem czy można to operować :-(

Gość gość
To nawet nie operacja, tylko zabieg "na zywca", no chyba, ze jestes bardzo wrazliwy to moga tez zrobic w znieczuleniu ogolnym. Wpisz w wyszukiwarke stulejka zabieg i bedziesz mial wszystko na ten temat.

Gość gość123132
Boję się ze jesli utną mi skórę to będzie jeszcze mniejszy :-( Akurat u mnie skóra jest większa od siusiaka ale ścisła i siusiak nie wychodzi się przewietrzyć :-(

Gość gość
Nie wiem, czy to prowo czy nie, ale serio z takimi rzeczami tylko do lekarza.

Gość gość123132
To żadne prowo :-( Chciałbym po prostu w końcu zamoczyć i mam problem a Ty piszesz, że niby jakieś prowo... :-(

Gość gość
Idż do lekarza i powiedz i pójdziesz na zabieg, komfort jest większy, a to się liczy, dadzą ci znieczulenie miejscowe.

Gość gość
Po zabiegu boli, ociera wrazliwe, z miesiąc i przejdzie.

Gość gość123132
Ciekawe czy będę mógł normalnie robić siku :-(

Gość gość
Tak, ale trzeba unikać rano jak staje, szwy wtedy cisną, po cierpieć pocierpisz, ale jak się żagli, i wzmocnieni ku. będzie dobrze.

Gość gość123132
Kurcze, boję się lekarzy i wstydzę pokazywać komuś siusiaka :-(

Gość gość
Lekarze nie takie rzeczy widzieli :P

Gość gość123132
Ale mojego siusiaka nikt nie widział :-P

Gość gość
stary, nic się nie bój, ja łaziłem z tym kilka lat bo się krępowałem lekarza. Co prawda mi stawał i sikać mogłem normalnie, ale po zabiegu jest o niebo lepiej, nawet lepiej niż jak miałem zdrowego. 2 tygodnie po zabiegu kuti powraca do formy a nawet jest lepiej, wydaje się też większy, ale to chyba tylko takie wrażenie, nie wiem bo ani przed ani po nie mierzyłem. Ale sex jest dużo lepszy szczególnie oral w wykonaniu mojej żony. polecam też zajrzeć na forum stulejka.com tam jest wiele przydatnych informacji.

Gość gość
wstyd to pokazać dziewczynie takiego siusiaka. Idiota - zamiast iść do lekarza i dawno załatwić sprawę to marudzi. Chyba, że niepełnoletni a rodzice nie interesują się tym

Gość gość_od_lolka
weź se huja odetnij synek albo dupnij se lola i noł stres

Gość gość
Jestem kobietką i mam trochę doświadczenia ;) Pierwsze co to nigdy nie daj się obrzezać całkowicie! Najpierw idź do urologa i on cię przebada zobaczy i poogląda. Druga sprawa to najlepsze jest obrzezanie częściowe bo nie stracisz tyle co przy całkowitym. Mój chłopak obrzezał się całkowicie bo też miał ciężką postać stulejki ale miał też wybór obrzezania częściowego i do teraz sam tego żałuje że nie wybrał częściowego bo ma dopiero 22 lata i nie może zwyczajnie dojść gdzie ja zdążę już 10 orgazmów przeżyć a dla kobiety to też frustracja jeżeli nie może dać przyjemności swojemu partnerowi. Trzecia sprawa to okropne cierpienia po obrzezaniu ja swojemu parterowi podawałam codziennie przez miesiąc po kilka tabletek ketonalu bo nie mógł wytrzymać a nocne wzwody to był koszmar. Także dobrze się zastanów jeżeli cokolwiek będziesz robić bo możesz żałować długo długo :)

Gość gość123451
Ale podszyw zadał sobie zachodu, żeby tyle odpowiedzi tutaj naprodukować :classic_cool: Że też mu się chciało, widocznie ma trolik ból du/py, że nie może mnie wyhejtować :D

Gość gość123453
Oj, ból du/py :D