Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W przygotowaniu niebezpieczne ustawy!!! Przeczytajcie.

Polecane posty

Gość gość
dziś Tak powtarza się kurację tylko takim Vermoxem czy Pyrantelum nie zabijesz tasiemca czy przywry.

Gość gość
Warto się zaszczepić przeciw żółtaczce, tym bardziej jak nam grozi jakaś operacja albo szpital w ogóle, ale przeciw grypie? Bez sensu

Gość gość
Ja odkąd się odrobaczam, a to będzie już jakieś 8 lat albo i dłużej zapomniałam co to jest grypa. Moja rodzina też. Nie będę brała szczepionek, które są mi niepotrzebne.

Gość gość
Żeby zabić tasiemca trzeba go najpierw mieć. Szczególnie bąblowca nie uśmiercisz, trzeba operować. Ludzie najczęściej mają glisty ludzkie, owsiki i lamblie

Gość gość
Gruźlica wróciła, teraz jak ktoś kaszle okropnie to może być grużlik prątkujący i co wtedy?

Gość gość
Tasiemiec jest nie tylko od zwierząt - ten bąblowiec o którym wspominasz. Są też ludzkie tasiemce i to różne i na nie potrzebny jest już Prazykwantel. Skąd wiesz, że nie masz np tasiemca karłowatego, albo bruzdogłowca szerokiego?

Gość gość
Gruźlica powiadasz? A wiesz skąd się wzięła ta gruźlica? Kto może zarazić się gruźlicą, a kto nie? Ja wiem. Miltefozynę lepiej sprowadźcie do Polski, uchodźców zaszczepcie naszymi szczepionkami i odprawcie z powrotem to będzie ok.

Gość gość
Mam wszystkie tasiemce. Cały podręcznik parazytologii normalnie. Cieszysz się? Da się sprawdzić czy posiadamy pasożyty i jakie, żaden problem. Nawet je zlokalizować ☺

Gość gość
Przywrę też tylko Prazykwantel zabije, a przywry są różne i wywołują najróżniejsze schorzenia włącznie z tym strasznym rakiem. No ale po co ludzie mają być zdrowi skoro mogą poumierać

Gość gość
Animal Planet "Obcy wewnątrz nas" i wszystko jasne

Gość gość
Ale co ci da podręcznik jak się zarazisz tasiemcem czy przywrą i nie masz czym tego wyleczyć? Ja też mam podręczniki :D

Gość gość
Naogląda się człowiek i potem robi w gacie ze strachu ile paskudztwa może mieć w sobie

Gość gość
dziś ty lekarzyku od siedmiu boleści pochwal się wszystkim ile byle gowna przepisałeś ludziom co nie działo? Ilu ludzi wykończyłeś tłumoku?

Gość gość
Dobre ustawy. W pełni popieram

Gość gość
No jeśli się nie odrobaczasz, to możesz być pewny/a że masz te paskudztwa.

Gość gość
Tak samo jak się naczyta człowiek o różnych choróbskach. Tylko potem wychodzi, że nie zrozumiał wszystkiego jak trzeba. Sam głupieje i jeszcze innym wciska swoją za przeproszeniem "wiedzę"

Gość gość
Ja swoją szczepionkę wstrzyknę temu kto będzie chciał mi ją wstrzyknąć. Wyrwę strzykawkę z igłą i wstrzyknę pielęgniarce, albo lekarzowi prosto w dopę i wyjdę.

Gość brokeninside87
k***a nooooo piertolone kaczki wprowadzają totalitaryzm, a ci dyskutują czy mama państwo dobrze wychowuje swoje dziecko, ludzie, obudźcie się z tego piertolonego etatyzmu!!!!! jesteście mentalnymi niewolnikami, że na widłach ich jeszcze nie roznieśliście za dyktowanie czegokolwiek, np. płacy

Gość gość
Ja bede sie szczepiła-lepiej zapobiegac niz po potem chorować.

Ja swoją szczepionkę wstrzyknę temu kto będzie chciał mi ją wstrzyknąć. Wyrwę strzykawkę z igłą i wstrzyknę pielęgniarce, albo lekarzowi prosto w dopę i wyjdę. x milicjanci Cię przytrzymają, nie bój żaby poza tym to się inaczej załatwia np. szczepienie jako obowiązkowy pakiet badań do pracy (bo o badaniach do pracy też decydują rządowe k***y, a nie pracodawca, z jakiegoś powodu)

Gość gość
Ustawy może niedopracowane, ale idą w dobrym kierunku.:-)

Gość gość
dziś Odezwał się przygłup co tylko raka potrafi zdiagnozować i rozłożyć bezradnie ręce, ale skąd ten rak się bierze to już nie wie głąb kapuściany.

Gość gość
Milicjanci to mi przytrzymają pielęgniarkę albo lekarzynę, jak im żony albo dzieci rozchorują się na dobre po takiej cudownej szczepionce.

Gość gość
brokeninside87 dziś zajmij się lepiej swoimi pchłami, i przestań gwiazdorzyć :-D

Gość gość
Ja bede sie szczepiła-lepiej zapobiegac niz po potem chorować. xxxxx To się szczep, ale nie zmuszaj innych.

Gość gość
Jest jakiś Detoxic na pasożyty, próbował ktoś?

Gość gość
Prawda taka że lepiej sie zarabia leczeniem, niż zapobieganiem. Koncerny szybko zauwazyły ze wiecej zarobią na leczeniu, niż na szczepionkach i powstał ******ntyszczepionkowy.

Gość gość
Wreszcie powstają tak potrzebne ustawy. Brawo!!!

Gość gość
Bardzo złe ustawy. Wprowadzić obowiązkowe odrobaczanie!