Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W przygotowaniu niebezpieczne ustawy!!! Przeczytajcie.

Polecane posty

Gość gość
Śmiałam się ostatnio ze znajomymi weterynarzami, że teraz istnieje jakieś ogłupienie społeczne. Ludzie są zarobaczeni to zachowują się jak debile.

Gość gość
Smiałam się ostatnio z rakarzem. i on mówił że mózgojady wyzdychały z braku jedzenia. Dlatego mamy odrobaczone czesc społeczeństwa:-D

Gość gość
Ludzie własnych psów nie odrobaczają, a co dopiero mówić, żeby siebie odrobaczyli. Jakiś czas temu kupiła ode mnie kobitka szczeniaka. Przyjechał po szczyla jej maż z dziećmi. Wszystkie informacje przekazałam jej mężowi, a kobitka dzwoni do mnie na drugi dzień i mówi, że jej mąż nic nie pamięta. Wiec zaczynam jej mówić wszystko od początku, między innymi o odrobaczeniach kolejnych i tu podaję nazwę leku na odrobaczenie. Lek jest w zawiesinie, więc jej mówię, żeby naciągnęła do strzykawki i podała w tym samym czasie zarówno szczeniakowi jak i drugiemu psu, którego ma w domu. A ta się pyta cyt. " Ato do pupki trzeba Wstrzyknąć?" :D Czy ta kobitka nigdy swojego psa nie odrobaczała?

Gość gość
dziś To teraz czym prędzej razem z rakarzem się doszczep :D najlepiej na pomór świń :D

Gość gość
@ gość dziś Pitolisz bzdety, nikt cie niezmusi do zarcia lekow ani brania szczepionek jak ich niechcesz x To sie grubo mylisz. Przyklad Tomka Gaickiego. Dostal kary finansowe od sanepidu bo odmawial szczepienia twierdzac ze bardzo zle je przechodzi. Zmuszony do zaszczepienia kolejnymi karami w koncu poddal sie i pozwoli zaszczepic. Zmarl wkrotce po podaniu mu szczepionki. Do dzis nie ukarano winnych jego ZABOSTWA! Bo dla mnie to bylo jawne zabojstwo. Do dzis tez nikt nie wyplacil jego rodzinie odszkodowania za smierc syna.

Gość gość
Rodzice tego chłopaka powinni zatłuc tego kto nakazał zaszczepić. Na tych wezwaniach i karach z sanepidu pewnie jest czyjaś pieczątka i podpis. Śmierć za śmierć, innego wyjścia nie ma.

Gość gość
Konstytucja nas przed tym chroni,ale tylko teoretycznie.wiecie gdzie władze ja mają . Nawet nie będzie gdzie się odwołać bo leja na wyroki innych instytucji.

Gość gość
Lać to sobie mogą ale na własne puste łby