Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najpierw mnie okradla a teraz chce kase .co o tym myslicie

Polecane posty

Gość gość

Z moja byla mam dziecko .Opiekuje sie synem i place alimenty .Byla taka sytuacja ze za dwa miesiace alimentow dalem jej pieniadze do reki (zawsze placilem przez przelewy )i zlozyla pozew do komornika ze nie zaplacilem jej za te dwa miesiace .Komornik sciagnal z wynagrodzenia wraz z kosztami ekzukacyjnymi .vatem itp dodatkowe ponad 300zl (wstyd w kadrach w firmie ktorej pracuje ) Ale matka dziecka nie wiedziala ze mam nagranie telefoniczne w ktorym mowi ze otrzymala pieniadze itp. I w takiej sytuacij oddala mi pieniadze ale bez kosztow komorniczych .Zyje skromnie bo malo zarabiam i dla mnie te 300zl ktore stracilem na rzecz komornika jest duzo .I teraz eks pisze mi zebym dolozyl jej kasy na dziecka buty lub wycieczke .Bo jej ciezko finasowo a zyje sie jej bardzo dobrze widac po ciuchach nowych itp. A jak mnie okradala nie myslala ze nie bede mial na chleb .moje zabezpieczenie nagraniem dalo mi ze stracilem te 300zlptych mniej ale i tak stracilem .

Gość gość
Dobrze, że się z nią rozstałeś Nie musisz jej dawać na buty jeśli płacisz alimenty. Zabierz dziecko do kina albo inaczej spędźcie razem czas Przynajmniej nie wyda tej kasy na swoje ciuchy czy kosmetyki.