Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

potrzebuję rady w miłości, 17 lat

Polecane posty

Gość gość

Ze swoim chłopakiem jestem dwa lata, ostatnio poznałam chłopaka i się chyba zakochałam, czuje sie przy nim cudownie, lubimy to samo, uszczęśliwia nas to samo, z moim obecnym chłopakiem jestem całkowitym przeciwieństwem.. nienawidzi tych rzeczy, które dla mnie są pasją.. kompletnie nie wiem co robic boje sie zerwac ze swoim chlopakiem bo tak długo już jesteśmy razem ale ja juz chyba nie czuje czegoś takiego jak dawniej.. gdybym go kochala szczerze to przeciez nie zwrocilabym uwagi na kogos innego ... boje sie zerwac i zlamac mu serce.. do tego moi rodzice strasznie nie chcą zaakceptować tego ze mialabym miec innego chlopaka bo tego bardzo polubili i jest ich ulubieńcem.. co robić?

Gość gość
rzucić obecnego i brac się za drugiego, jesteś młoda korzystaj z życia

Gość gość
W przyszlosci mozesz tego bardzo pożałować . Uprzedzam. Mialam tak samo , teraz mam gowno

Gość gość
Zwykle zauroczenie. Pozniej twoje pasje przestana mu sie podobac bo przestanie lubic ciebie . Zycie ...

Gość gość
nauczyc sie podejmowac decyzje samodzielnie, biorąc za nie odpowiedzialnosc? cokolwiek nie zrobisz to jest TWOJE ZYCIE. Masz jedno i jak sobie poscielesz tak sie wyspisz

Gość gość
daj du py kazdemu a co tam ktory ci sie spodoba

Gość gość
ludzie i tak sie rozwodzą

Gość gość
fakt. tylko jak masz wejsc w zwiazek z zalozeniem ze jak ci nie wyjdzie to dasz noge po ślubie to tepiej daj noge przed ślubem