Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sylvanian Families, ma ktoś? Fajne są te zestawy?

Polecane posty

Gość gość

Bardzo podobają mi się te zestawy i figurki. Słodkie są te rodzinki. Zastanawiam się czy nie kupić córce (3,5 r) na święta jakiegoś zestawu. Przeraża mnie tylko cena dlatego szukam opinii. Czy te zabawki są tak ładne jak na zdięciach? Jak z jakością wykonania? Bawią się tym Wasze dzieci? Jest to w ogóle popularne w PL?

Gość gość
Nikt nie ma bo na Kafe sama bieda siedzi :P

Gość gość
Bieda to jest przy zarobkach 1500zł a nie 12 tys jak na kafe

Gość gość
Moja corka miala kilka tych zestawow, sa bardzo ladnie wykonane, z dbaloscia o szczegoly, maja jednak troche malutkich elementow, wiec nie wiem czy dla 3,5latki odpowiednie

Gość gość
Mam kilka zestawów. Cena podobna jak zestaw klocków duplo czy zestaw pociągów tom i przyjaciele. Wygląd ja nie mam do nich zastrzeżeń. Pierwszy zestaw kupowałam w smyku. Ale widziałam też kiedyś w empiku. W smyku możesz sobie obejrzeć dokładnie jak wyglądają. Kupujesz jeden zestaw a potem jak dziecku się spodoba dokupujesz. Teraz jest mnóstwo dodatków. Widziałam ostatnio nawet statek wycieczkowy.

Gość gość
Sama podejmują decyzję czym się bawi twoje dziecko ? Ja zawsze pytam co mu się podoba co by chciał. Nie narzucam i ni kupuję bzdur o czym wie moje dziecko

Gość gość
Są śliczne i mają bardzo dużo elementów. Nie jestem pewna czy są odpowiednie dla tego wieku no ale sama znasz swoją córkę najlepiej, czy jeszcze pcha wszystko do buzi czy już dawno ma ten etap za sobą.

Gość gość
Bez przesady. 3, 5 roku to przecież nie niemowlę. Spokojnie Autorko kup taki zestaw,moje córki (6 i 4) uwielbiają się bawić takimi zabawkami.

Gość gość
Caly ten maly swiatek i figurki sa przeslodkie ale dla mnie tez te zestawy maja za male elementy dla 3,5 latki. Corka ma kilka zestawow i lubi sie nimi bawic, ale ma 8 lat. Pierwszy zestaw dostala na urodziny jak miala 5 lat.

Gość gość
My w tym roku 3-letniej córce tez kupujemy domek Sylvanian , do tego jakaś rodzinkę królików i mebelki , które zawierają jak najmniej tych malutkich elementów . A kupujemy dlatego, ze córka pytana kilka razy co chciałaby dostać od Mikołaja , zawsze odpowiada , ze domek królików. Tak jest od dwóch tygodni :)

Gość gość
Moja corka ma domek zajaczki kangurki i misie. Ma 3 lata i uwielbia sie tym bawic. Wykonanie zabawek jest super. Duzo malenkich elementow nie wiem jakim cudem nic sie jeszcze nie zgubilo. Ja sama kocham te zabawki i mam pokuse kupic jej na swieta kolejny domek i plac zabaw

Gość gość
Ja sie wahalam miedzy domkiem sylvanian a playmobil. W koncu kupilam domek innej firmy a mebelki z playmobil. Ostatnio dokupilam lodowke sylvanian. Corka dostala na 3 urodziny. Malutkie elementy schowalam, domkiem i mebelkami bawi sie prawie codziennie. Teraz ma prawie 4 lata i bez problemu bawimy sie malutkimi elementami