Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość66

Problem z siostra

Polecane posty

Gość gość66

Witam . Mam ogromny problem z siostra ponieważ strasznie wtrąca mi się w życie mojej córki . Córka ma 4 latka i zostawiam ja czasami z siostra jak mam zajęcia lub gdy czasami jadę na zakupy . Lecz ona we wszystko się wtrąca , każde mówić mojej córce do sobie mamo , do całej rodziny mówi ,ze ja jestem zła matką i ze nie dbam o dziecko . Co oczwyjście jest nie prawda bo dziecko zawsze jest czyste , nakarmione i szczęśliwe z nami , pełne uśmiechu i miłości . Dajemy naszej córce całą miłość . Siostra popadla w jakoś paranoje chyba , czasami mówi ,ze mi ja ukradnie i ucieknie , woli siedzieć z moja córka niż ze swoim narzeczonym , wydzwania do mnie tysiąc razy dziennie żeby z małą gadać przez telefon . Jak mala ma katar i daje krople to dzwoni do wszystkich z rodziny ,ze dziecko ma katar a ja nawet nie pojadę do szpitala na badania . Ostatio powiedziała że jak bym zaszła w ciążę z drugim dzieckiem to by je "zabiła" bo zaniedbalabym niby starsza córkę . Sytuację takie są ciągle , ciągle się o to z nią kłóce i przestaje odzywać na jakiś czas ,ale to nic nie daje . Że mną też się ciągle kłóci o to ,ze mam przyjaciółkę i ciągle mnie nastawia na nią .Czy to jest normalne ?? Czy powinnam ograniczyc spotkań córki z siostra ??? ( ona nie ma swoich dzieci )

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować