Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doriska32

Rozstępy...

Polecane posty

Gość doriska32

Witam! Macie jakieś sprawdzone sposoby na pozbycie się rozstępów? Pół roku temu urodziłam moich bliźniaków i niestety na całym brzuchu zostały mi głębokie i mało estetyczne rozstępy. W trakcie ciąży bardzo dużo przybrałam na wadze, nic dziwnego w końcu nosiłam w sobie dwójkę dzieci. Teraz wstydzę rozebrać się przed mężem, bo moja pewność siebie ucierpiała. Nie mogę patrzeć na mój brzuch w lustrze. A wyjście na basen z koleżankami jest już niemożliwe.

Gość gość
Ja urodziłam bliniaki 3 miesiace temu brzuch niejest ladny as rozztepy I rozciagnieta skóra ale kupiłam kostium jednoczęściowy i na basen już chodzę. Planuje uzbierać trochę na laserowe usunięcie rozstepow a na elastyczność siłownia i dieta bo boję się plastyki.

Gość agnieszka3434
Po porodzie mojego maluszka też miałam straszne rozstępy, chociaż nie była to ciąża bliźniacza. Zdecydowałam się na zabieg przy użyciu lasera frakcyjnego i mogę potwierdzić, że rzeczywiście działa. Po rozstępach nie ma żadnego śladu. Wcześniej też stosowałam kremy, ale nie dają 100 procentowego efektu. Zabieg nie jest inwazyjny jak w przypadku operacji. Wydaje mi się, że powinno się korzystać w tych czasach z dobrodziejstw dzisiejszej medycyny.

Gość doriska32
Jestem jakoś sceptycznie nastawiona do takich zabiegów, ciężko mi uwierzyć w to, że potrafią całkowicie zniwelować problem z rozstępami... Ale w sumie nie mam już niczego do stracenia, można powiedzieć, że to moje ostatnie koło ratunkowe. Czy ten zabieg jest bezbolesny? Panicznie boję się wszystkiego, co jest związane z bólem i nie wiem czy go przetrwam... Mogłabyś polecić jakiś sprawdzony gabinet, w którym to wykonują?

Gość agnieszka3434
Wystarczy znaleźć w sobie odwagę i zdecydować się na wykonanie tego zabiegu. Na początku też najbardziej obawiałam się bólu, ale jakie było moje zaskoczenie, gdy w trakcie zabiegu nie poczułam żadnego dyskomfortu. Zabieg wykonywano mi w gabinecie Efecta w Częstochowie. Zdecydowałam się na to miejsce, bo wcześniej była tam moja siostra. Obie mamy to samo zdanie - Pani Doktor przemiła i profesjonalna specjalistka. Opieka medyczna na wysokim poziomie. Dodatkowo atmosfera, która tam panuje, odgania strach związany z zabiegiem. Wejdź sobie na stronę https://efecta.eu/ , jest tam formularz kontaktowy, poprzez który będziesz mogła umówić się na pierwszą wizytę. Ponadto są tam informacje odnośnie zabiegu, który Cię interesuje. Powodzenia!