Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

antydepresanty zmieniaja osobowosc?

Polecane posty

Gość gość

pare lat biore sertaline, czy te leki moga miec negatywny wplyw na mnie? probowalam przerwac pare razy ale stany lekowe sa wtedy tak silne ze mozna zwariowac jednoczesnie biore je i czuje ze cos we mnie psuja.. zmienilam sie, sama siebie nie poznaje, czuje sie taka obca ze soba i mam wrazenie ze dopadla mnie znieczulica na przemian z przewrazliwieniem

Gość gość
Zbyt obserwujesz siebie, zyj. Antydepresanty pozwalaja ci zyc zamiast siedziec w czarnej dziurze, nie zmieniaja osobowosci.

Gość gość
Niczego ci nie zmieniaja, tylko pozwalaja wrocic do stanu sprzed choroby. To co doswiadczasz, to skutki uboczne. Niepokojace jest to, ze bierzesz kilka lat. Powinno zadzialac po kilku miesiacach, potm kilka miesiecy na ustabilizowanie i potem powolne wycofywanie leku, czyli laczeni kolo roku. Zmien lekarza

Gość gość
Najwyrazniej to nie jest lek dla ciebie, bo dobrze dobrany antydepresant po prostu sprawia, ze stajesz sie soba.

Gość gość
Ja 5 lat biorę antydepresanty, czuje sie troche jakby wyjalowiona z emocji ale to akurat dobrze bo bylam nadwrazliwa a teraz jej spoko