Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spanie na lewym boku.

Polecane posty

Gość gość

Śpię na lewym boku,aż zacznie mnie boleć noga. Już mam dość:( A to dopiero 7 miesiąc. Ale boję się że dziecko będzie niedotlenione. Już nie wiem co mam robić:/

Gość gość
też nie lubię spać na lewym boku, nie umiem tak po prostu dlatego śpię na prawym, potem trochę na lewym, potem znów na prawym... Wydaje mi się, że nic się nie stanie. Nasze mamy i babcie nie wiedziały, że spanie na lewym boku "jest lepsze" a jednak rodziły zdrowe dzieci więc nie przejmuj się tak

Gość gość
Ja jestem w 20t i też mam dość spania tylko na boku. Wygodniej mi na prawym i przyznam szczerze że częściej na nim śpię niż na lewym bo na lewym mnie boli po prostu. Zdarza mi się jeszcze spać na wznak bo tylko w tej pozycji odpoczywam jak boli mnie nerka. Aż się boje co będzie dalej. Najbardziej mi brakuje spania na brzuchu

Gość gość
Tez sie naczytalam tych info o spaniu na lewym boku jak sama bylam w ciąży i ogromnie to przeżywałam bo ja nie umiem spac na lewym boku...i wiecie co? Jak tylko kladlam sie na lewym boku to po 5 minutach juz nie moglam wytrzymac tak mbie mdlilo wiec przekrecalam sie na prawy bok i id razu ulga i tak wlasnie spalam:) takze nawet dziecko potwierdzalo spabie na prawym boku. Podejrzewam ze po prostu lezac na lewym gniotlo mi żołądek stad mdlosci. Ale nie wazne. Wazne ze moglam spac na prawym i nic zlego sie nie stalo:)

Gość gość
Jak zbliża się noc to już mnie boli biodro i głowa;)

Gość gość
Ja w ciąży spałam tylko na prawym bo na lewym bolalo mnie serce

Gość gość
A ja zasypiałam na lewym boku w trzech ciążach i zawsze budziłam się na plecach. Dzieci rodziły się zdrowe, duże i różowe:-)

Gość gość
Ja śpię na prawym tylko na chwilę gdy już z bólu nie wytrzymuje na lewym :(

Gość gość
W pierwszej ciąży pilnowałam spania na lewym boku, w drugiej spalam na prawym bo było mi wygodniej. Obydwoje zdrowi

Gość gość
W pierwszej ciazy nie wiedzialam, ze nalezy spac na lewym boku. A w drugiej po prostu na lewym sie nie dalo. Jak juz jakims cudem zasnelam w ten sposob, to i tak budzilam sie na prawym... Ogolnie od 20tc cierpialam na straszna bezsennosc w nocy...

Gość gość
nie mogłam wogóle spać na lewym boku tak mnie bolało, mogłam na prawym tylko i wszystko było ok

Gość gość
Znam To autorko, ja ciagle spałam na lewym, a uwielbiam spać na plecach. Jednak obawiałam sie i jakos sie przemęczylam, chociaż zdarzało sie, ze przebudzalam sie, na chwile odwracałam na prawy dla odciążenia, zasypiałam i budziłam na plecach, takze nie stresuj sie az tak.

Gość gość
Próbuje spać na lewym boku ale nie mogę bo dzidzia chyba ma z tej strony nogi i wystają z brzucha boli mnie jak dłużej leżę na lewym boku , na plecach częściej albo na prawym leżę albo trochę bokiem na lewym

Gość gość
Poczekaj do ostatnich kilkunastu dni przed porodem to wogóle nie bedziesz spac :)

Gość gość
Bardzo śmieszne.. zamiast dziewczyna pocieszać to jeszcze straszy :/ lepiej w ogóle nie komentować