Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Siema. W wyniku nudy w biurze uznałem że może uda mi się kogoś zapoznać na tej jakże zacnej grupie. Nazywam się Kamil mam 27 lat, mieszkam w Poznaniu, w sumie wynajmuję tutaj kawalerkę tak dla ścisłości. Co o mnie-interesuję się medycyną (skończyło się na studiach pracuje w zupełnie innym zawodzie) trenuję wspinaczkę, łucznictwo, bieganie. Zajmuję się również z racji na zamiłowanie historią urbexem, czyli mówiąc potocznie zwiedzam opuszczone miejsca, co weekend idę do lasu na biwak (bushcraft) Świetna sprawa i polecam każdemu kto kocha góry/lasy. Interesuję się edc, książkami (a czytam ich sporo) Po za pracą i spełnianiem pasji pomagam w schronisku dla zwierząt. Jak już w temactyce psów jesteśmy to uwielbiam chińszczyznę, w ogóle lubię jeść a najbardziej steki z rusztu gdzieś w lesie popite czeskim piwem. Mimo opychania się świństwami ważę 65kg przy 180cm, jestem honorowym krwiodawcą a mój lekarz uważa że jestem okazem zdrowia. Swoją drogą spoko gość. Raz byłem u niego prywatnie to poczęstował mnie 20letnim whyski. Wracając do tematu, słucham metalu, rocka, jazz-u, rapu, klasyki, folku, blusa.. Gardzę disco polo wszędzie i zawsze. Mimo to mam dystans do wszystkiego, jestem ambitny, lubię to że jestem hipokrytą, umiem gotować, sprzątać co raczej wyróżnia mnie z pośród innych facetów. Nie jestem romantykiem w sumie gardzę tym. Na co dzień noszę bojówki i koszule. Bywam chamski i bezpośredni no chyba ze jesteś normalną nie damulkowatą dziewczyną w tedy zachowam się jak dzentelmen. Z plusów dodam że umiem wyjść na browara z kobietą i traktować ją jak kumpla a nie jak wibrującą nakładkę na członka. To tak pokrótce o mnie. Chcesz wiedzieć więcej to napisz śmiało.

Gość gość
r***ałabym

Gość gość
To tacy faceci jeszcze istnieją? Nie wierze

Gość gość
+bushcraft +mięso i piwo +krwiodastwo +szczerość i bezpośredniość +pomoc w schronisku +sprzątanie +nie bycie mami synkiem +metal -hipokryzja -ortografia Sam widzisz.. Zostaw mi swój adres mailowy a nie pożałujesz Kamilu.

Gość gość
szanuj diso polo wieśniaku

Gość gość
nie znam zadnej dziewczyny lubiacej hipokrytow, ale powodzenia w szukaniu, chociaz moim zdaniem normalnej nie znajdziesz:D

Gość gość
A tam ważne że szczery jest gościu. Lepszy taki niż udający fajnego i kogoś kim nie jest. A bądzmy szczere. Same również bywamy hipokrytkami

Gość gość
Zostaw mi swój adres email a na pewno będziesz zadowolony

Gość gość
oczywiście mam też swoje wideo, żeby nie być gołosłownym. I tak powiecie, że to fejk, ale co tam. http://sendvid.com/tkwe2oh6 Ale to naprawdę JA

Gość gość
ale frajer hahahahah xxdddddd ale przegryw hahahhaah

Gość gość
facet ktory sprzta i gotuje to penal

Gość gość
a połykasz petale? xd

Gość gość
Jestem Magda mam 21 lat studiuje filologie germańską. Również biegam i kocham góry. Jestem rudowłosym pieguskiem który kocha zwierzaki. Bardzo spodobało mi się że w przeciwieństwie do innych ignorujesz wygląd kobiet. Przeszkadza mi to jak faceci gapią się na mnie. Jeśli chcesz to zostaw swój adres mailowy. Pozdrawiam

Gość gość
Przegryw

Gość gość
nolifer stulej piwniczak nara

Gość gość
co prawictwo w wieku 27lat boli ? xd

Gość gość
hahahahah jaki przegryw nigdy nie po uchasz

Gość gość
a ja bym Ci dała. Kopa w jaja frajerze zajmij się czymś a nie

Gość gość
xddddd

Gość gość
Zostaniesz prawiczkiem po wszeczasy śmieciu 27 letni.

Gość gość
Co się czepiacie chłopaka? Ja bym się chętnie z tobą umówiła. Kochasz lasy i biwaki a to jest to, co ja również kocham :) myślę, że byśmy się dogadali ;)

Gość gość
Też szukam dziewczyny ...