Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mały wzrost synka

Polecane posty

Gość gość

Martwie sie, bo moj synek 2 lata i 10 miesiecy ma jedynie 90 cm wzrostu. Czy sa mamy z takimi maluszkami? Czy pozniej wasze dzieci trochę skoczyły w gore?

Gość gość
podobno wzorst ma scisle powiazanie z inteligencja.

Gość gość
wzrost jest zazwyczaj dziedziczny, jesli wy jestescie karly to nie oczekuj, ze syn bedzie koszykarzem

Gość gość
A wy ile macie wzrostu? Moja córka ma 2latka i 92cm.

Gość gość
gość dziś Podobno to nie wolno podnosić sobie samooceny kosztem innych. Idąc Twoim tokiem rozumowania to musisz być BARDZO niska jeśli bawi cię upokarzanie mam na kafeterii bo mają niskie dziecko. I żeby nie było- sama jestem dość wysoka. Nie zauważyłam zależności pomiędzy wzrostem a inteligencją. Mam koleżankę co ma 1,50cm a ma pokończone 3 fakultety, ogromną wiedzę ogólną, potrafi wypowiedzieć się na każdy temat- a przy tym jest osobą skromną i sympatyczną. Znam też wysokie kozy o IQ kwiatka doniczkowego.

Gość gość
gość dziś I własnie tutaj pokazałaś swoją niższą inteligencje od mojej. Natomiast naiwność już jest powiązana z inteligencją. Zachowujesz sie jak typowa Karynka. Nawet debil widzi, że to jest bujda jakich mało.

Gość gość
Ja mam 5 latkę, która ma 105 cm, w wieku 4 lat miała 93 cm. Ja nie jestem wysoka, mąż ma 175 cm więc nie ma po kim być wysoka. I się tym nie martwię, bo rozwija się prawidłowo.

Gość gość
corka szwagierki ma 17 m-cy i nosi rozmiar 74-80, dostaje ciuchy po mojej corce, z tym ze moja nosila je jak miala 9-10 m-cy...

Gość gość
Nie reaguj autorko na wpisy s*******in kozich szumnie nazywanych ludźmi. Kwiatek doniczkowy to przy nich tytan intelektu. Dziewczyna się martwi, to jeszcze ją dołują. Co za końskie zwisy.

Gość gość
Mój synek ma 98 wzrostu, ma 4 lata, 4 miesiące, jest najniższy w grupie. Badania, w tym TSH ma w normie, ja mam 153, mąż 175, więc nie dziwię się. Przeanalizuj swoją i męża rodzinę pod kątem wzrostu, ja tak zrobiłam, bo też się martwiłam. Mam mądrą lekarkę i też mi parę słów powiedziała. A wcześniej też się martwiłam. Co do osoby, która hejtuje i wiąże wzrost z poziomem inteligencji, to sorry, z d**y te teorie wzięte.