Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam rację?

Polecane posty

Gość gość

Sytuacja dość nieprzyjemna bo kwas w rodzinie ale do rzeczy. Ja i mąż jesteśmy rodzicami chrzestnymi dziecka kuzynki. Ma tylko jednego synka wychuchany ululany synuś. Dzieciak mieszka na co dzień za granicą ale tak się stało, że teraz przyjechali. Ponieważ mały miał urodziny (3 lata)kupiliśmy prezenty i udaliśmy się na imprezę zgodnie z zaproszeniem. I tu szok. Dzieciak rozbestwiony jak nie wiem co. Nasikał do szafy mojej ciotki... matka nic nawet sie nie ruszyła sprzątnąć a jak już ciotka go okrzyczała dostała w twarz!!! Matka dalej nic. Zaczęli kroić tort każdy już ma na talerzyku a on podbiega i wsadza łapska w jedzenie matka dalej nic coś tam go okrzyczy ale kary żadnej. Parę razy dostał opr od nas bo wytarł sie w moją bluzkę ale czarę goryczy przelało to że wywalił mi rzeczy z torebki na podłogę. Mamusia w tym czasie w innym pokoju dyskutowała z koleżanką. Mąż wstał i dał małemu 2 klapsy na tyłek ( mały ma pampersa) więc za dużo nie poczuł. Mamusia niczym wściekła wpadła i zaczęła nas wyzywać od patologii itp. Spakowałam rzeczy i wyszliśmy do tej pory sie nie odzywamy. Aż ona dzwoni i pyta czy jej bilet powrotny zamówimy bo tam gdzie mieszka ( u rodziców ) nie ma neta. Odłożyłam słuchawkę. Oczywiście wielka obraza i pretensje ale ani przepraszam ani pocałuj mnie w du***ę. Dzieciak jest niewychowany jak poszliśmy z nim na plac zabaw bił dzieci no blaszka. A teraz połowa rodziny ma do nas pretensje że nie chcieliśmy jej tego biletu zrobić i że niepotrzebnie dziecior dostał lanie bo "on jest mały". Co o tym myślicie ?

Gość gość
Nie jestem za biciem, ale ogolnie dobrze zrobiloscie. Mamuska chlopaka miala na was wywalone, to dlaczego mielibyscie przejmowac sie jej biletem.

Gość gość
Autorka. Ogólnie nas też to gryzie że dzieciak dostał lanie bo to nie nasza bajka ale na prawdę przeginał i to sromotnie a mamusia nawet do konta go nie postawiła nic. Pominę już fakt, że jak ktoś chce mi zwrócić uwagę to powinien normalnie podejść i porozmawiać a nie z buzią i wyzwiskami....

Gość gość
Wyluzuj, nie gryz sie. Na niektore dzieci tylko klaps zadziala (jak mordobicie na niektorych doroslych przemocowcow). Maly traumy nie dostanie, a moze zapamieta to jako nauczke.