Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż chce lecieć samolotem.

Polecane posty

Gość gość

Doradzcie mi kobitki co zrobić : Mój mąż chce (chcial )odpocząć na Wyspach Kanaryjskich, ja też chce odpocząć i sam hotel jest ok ale.... raz - boję się latać samolotem ( to prawie 6h) on co prawda też nie latał więc nie może rozwiać moich wątpliwości.Dwa... -cena była okazyjna przez jakiś czas a pozniej zdrozalo i teraz ma do mnie pretensje że nie podjęłam szybko decyzji gdy jest happy hours w biurze podróży. Trzy...handlujemy owocami i warzywami i mamy umowionych ludzi na odbiór towaru a on na to ze bysmy ich przesuneli. ALE jak nie zdecydowałam się podczas happy hours tak teraz jest na mnie zły i mówi ze już nigdzie nie pojedziemy i że nie chce gadać ani o tym ani o jakimkolwiek wyjeździe. Ja uważam że takie decyzje się przemysla i dużo rozmawia a nie bierze sie bo last minute czy happy hours. Jemu zależy 10/10 Mi 5/10 Jeśli już to z wyprzedzeniem kilka dni ale ciężko byłoby mi się przełamać bo nie jest mi to potrzebne. Slucham Was kobitki.

Gość gość
latam na kanary co roku zimą, mimo że nienawidzę latać samolotem, ale co masz robic to nie wiem bo dość chaotycznie to opisałaś . Jak coś to pytaj

Gość gość
Jednym słowem on chce mimo wszystko a ja musiałabym w domu ogarnąć,ludzi przesunąć (ok 30 kupujacych )i się przełamać.Jest też taka kwestia ze nie wiem czy w ciąży nie jestem ( niedługo zrobię test ) i nie wiem jak to wpłynie bo pragniemy dziecka. On chce lecieć a ja nie.I nie wiem co mam postawić wyżej - jego pragnienie czy potrzeby tutaj.

Gość gość
Ja bym poleciała:)