Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w takim razie nie podobam się mojemu facetowi? Proszę o szczere odpowiedzi

Polecane posty

Gość gość

Bo popadam przez to w kompleksy :( Jeśli zawsze komplementuje moje ciało, wiele razy slyszałam od niego, ze mam ladne cialo, ale nigdy nie powiedzial np. jak siedzielismy gdzies w miescu publicznym, ze mam ladny usmiech, oczy, czy ze ladnie wygladam :( Nie podobam sie mu z twarzy?

Gość gość
Myśle ze nic na to nie wskazuje byś mu się nie podobała w twarzy, ale prawdopodobnie Wasz związek się nie uda z Twojego powodu. Zniszczysz go.

Gość gość
no chyba poleciał na wygląd, bo inteligencją to ty nie grzeszysz.

Gość gość
tu nie chodzi o inteligencje, raczej o kompleksy bo nie czuje się dosc ładna

Gość gość
A sama nie masz lustra? Co widzisz rano w lustrze? Przeciez tylko lustro powie ci prawde. Komplementy sa mile, ale moga byc..... Szczere, klamliwe, celowe np. by cos ugrac. Jutro wstan rano, otworz szeroko oczy i ocen sama swoja urode. Zreszta innej miec nie bedziesz. Podarowaly ja geny rodzicow - taka a nie inna. I tak uroda przemija z wiekiem a serce i osobowosc zostaje. I to jest cos, co warto pielegnowac za wszelka cene. Elena

Gość gość
A to zależy od dnia. Czasem mi się wydaje, ze wyglądam ładnie, a czasem ,ze gorzej. I też czasami mam takie dni, ze sie za mna oglądają i zwracam jakąś uwagę, a nawet podchodzili na ulicy czasem,a czasem nie. Nieraz tez wydawało mi sie ,ze nie wygladam najlepiej, a komus sie spodobalam akurat, wiec nie potrafie sie chyba calkiem obiektywnie ocenic

Gość gość
Czyli uroda, jak pogoda. Zmienna. Co tu zawracac kijem Wisle.czy nie wazniejsze od tych komplementow powinno byc, jak traktuje cie twoj wybranek, czy jest prawy, szczery, kochajacy, uczynny itd. Oceniaj swa urode poprzez pryzmat jego zachowan w zwiazku. Ktory facet - wzrokowiec bylby z brzydula? No powiedz sama. Elena

Gość gość
ale on jest zdesperowany i nosi grube okulary i nie może być z tą, z która chce, a o niej mówił, ze jest brzydka i zaniedbana, kazał schudnąc i ładnie sie ubierać, systematycznie malować włosy i dbać o siebie:P