Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Królowa123

Jak przeszkadzam wam to usunę konto i będzie spokój dla mnie skoro ...

Polecane posty

uspokuj się kobieto jeżeli chcesz się ni bać to musisz wytrzymać

nie znasz pisma sw Nie toczymy bowiem walki przeciw krwi i ciału, lecz przeciw Zwierzchnościom, przeciw Władzom, przeciw rządcom świata tych ciemności, przeciw pierwiastkom duchowym zła na wyżynach niebieskich wiec demonom to pasuje jak znikniemy z tego forum

Gość gość
W*********j bo rzygac sie chce na twoj widok

nawet gdyby tak było to istnieje posłuszenstwo nawet sw byli posłuszni ojciec pio i faustyna kowalska i trzeba sie modlic za nich tak samo jak my musimy sie słuchac rodziców tak samo kapłani musza słuchac przełozonych pycha - przeciwienstwo to pokora pycha to matka wszystkich grzechów i gdyby luter nawoływał do modlitwy za kapłanów zamiast do buntu to nie było by protestantów

Grzech jest wynikiem nieposłuszeństwa. Aby być posłusznym Moim w skazaniom trzeba się ćwiczyć i doskonalić przez posłuszeństwo ludziom, którzy są postawieni wyżej.to z Swiadectwo dziennik duchowy-Lenczewska

Gdzie nie ma posłuszeństwa tam nie ma Mojej woli. Poddani Króla, jeżeli chcą być Jego dziedzicami powinni dochować wierności Królowi poprzez posłuszeństwo Kościołowi, przyjmując w pokorze decyzje Kościoła, chociażby te wydawałyby się niezrozumiałe. „Kto się sprzeciwia Mojemu Namiestnikowi, ten Mnie się sprzeciwia. To mówi Duch Święty Kościoła.”

Ludzie zasłużą na piekło bo żyli bez Boga a służenie i prześladowanie dla Boga to pokora mimo gadania większości ludzi