Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siostra przystawia się do mojego faceta

Polecane posty

Gość gość

Witam. Prosze o jakąś ocene tej sytuacji. Siostra mężatka przystawia się do mojego faceta. Gdy jest jakaś impreza uwodzi go wzrokiem ubiera krótkie spódniczki i kręci się tak skąpo ubrana koło niego. Powiedział że tak się dzieje od początku jak ich przedstawiłam sobie i wie że on jej się podoba ale mówi że cały czas to zlewa. Nie powinien bardziej zareagować? Twierdzi że jak ją upomni to zrobi się afera na całą rodzine a ona się nie przyzna.

Gość gość
Powiedz swojemu szwagrowi jaka ma zoneczke.

Gość gość
Współczuje siostry. A facet powinien zrobić coś więcej a nie tylko to zlewać bo nerwy was stargają

Gość gość
Co to za siostra masakra. Większego swinstwa nie można chyba zrobić. Facet powinien zareagować ostro m.

Gość gość
Chora sytuacja. Trzeba zareagować bo ona sobie tak będzie pozwalać.

Gość gość
Przez to coraz bardziej obawiam się jakiś spotkań z nią bo mnie już nerwy szarpią a facet mówi żeby to zlewać.

Gość gość
Jest na to rada, bądź atrakcyjniejsza od siostry. Ona ma przewagę i to wykorzystuje

Gość gość
najwyrazniej twojemu facetowi wcale to nie przeszkadza,inaczej zareagowalby troche mocniej.

Gość gość
Mówi że ona mu się nie podoba. Z resztą nie zamierzam z nią kontkurować o swojego faceta.

Gość gość
A jak ma zareagować? Ona łapie go za krocze? To że kręci tyłkiem w mini to nic, niech tylko ktoś się do niej odezwie to zrobi awanturę że co wy sobie wyobrazacie ona dla męża się ubiera a wam odwaliło

Gość gość
Pewnie że powinien ją upomnieć przecież tak nie może być! Co to za facet

Gość gość
Skoro nie zamierzasz konkurować tzn że jesteś szarą mychą

Gość gość
Ale ludzie nie można sobie tak pozwalać. Będziecie się przez nią kłócić cały czas. Twój facet powinien powiedzieć szwagrowi żeby żony pilnował.

Gość gość
Patologiczna rodzinka...

Gość gość
Ale jesteście pieprzniec****anienka w mini na przystanku też go uwodzi? Bo się obok kręci? Twoja siostra zapewne jest atrakcyjna i ubiera się sexownie, a że twój facet się na nią napala i jest narcyzem to twierdzi że to wszystko dla niego. Zapewne przy innych siostra chodzi w pantalonach po dziadku.

Gość gość
a co ma powiedziec?? tak podoba mi sie twoja siostra i kreci mnie to jak sie do mnie pezystawia. Ale wiem ze nic wiecej zrobic nie moge wiec sobie tylko popatrze i nie zwroce jej uwagi bo przestanie. A tego nie chce. pomysl kobieto

Gość gość
Ale ta kobieta ma męża rani jego i swoją siostre. Jak można tak się zachowywac??? Z rodziną najlepiej na zdjęciach się wychodzi. A ten twój facet to chyba udaje że mu się to nie podoba.

Gość gość
Pewnie jej siostra zawsze podobała się facetom a ona nie i cały czas w niej widzi zagrożenie, ilu facetów ci siostra odbiła? Masz pewnie paranoję

Gość gość
Tak i rani też sąsiadki i wogole skłania do grzechu wszystkich, jak jest ładna to powinna jak Smoluch się ubierać. Idioci

Gość gość
A pewnie jej mąż się z tego śmieje bo facet brzydszej szwagierki gapi się i ślina mu cieknie

Gość gość
Mówcie co chcecie ale uwodzenie faceta siostry to największe świństwo!! Wstydziłabym się takiej siostry

Gość gość
Ja myśle że twój facet dowartościowuje się tym że jej się podoba i dlatego nie reaguje podoba mu się to

Gość gość
Ale nikt nikogo nie uwodzi! Ubiór to nie uwodzenie. Patrzenie na kogoś też nie.

Gość gość
Sam powiedział że niezręcznie się wtedy czuje i że to patologia ale nie chce reagować bo ona się wyprze

Gość gość
Uwodzi szwagierkę? I tak nie ma u niej szans, zadufany w sobie przygłup żonaty z rozkraczoną kawalerzystka marzy o lepszej kobiecie? Tylko tyle mu zostało, życie związał z Kinga to nich pije piwo, które nawarzyl:P

Gość gość
Nie uwodzi szwagierki tylko siostra mężatka uwodzi siostrze faceta

Gość gość
Przecież są jakieś zasady takich rzeczy się nie robi to ochydne powinien mocno dac jej do zrozumienia że sobie tego nie życzy