Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czarny piatek w Polsce

Polecane posty

Gość gość

kolejny chwyt marketingowy dla ciemnej masy :D

Gość gość
No własnie wiecie co mnie obudziło? :D spływające smsy ze sklepów: "Nie przegap okazji"- "BLACK FRIDAY" O kurde to dziś, czyli masówa na drogach, jeszcze większa masówa na parkingach i jeszcze większa masówa po sklepach. Chyba jednak wole to przegapić :classic_cool:

Gość gość
ja też nie mam zamiaru dzis robic ŻADNYCH zakupów :D miałam kupić jakaś spożywke, ale z radością poczekam do jutra :D

Gość gość
Czemu uważacie ,że to ściema? Nie ma tych obniżek?

Gość gość
nawet jesli są to co z tego? większość pewnie już wykupiona za dnia przez januszy po co się pchać? a z neta można zamówić taniej niż w sklepach stacjonarnych przez cały rok, a nie tylko w black firday :D

Gość gość
Ściema, nie ściema, ale tak jak ktoś zauważył Janusze.... i Grażyny, pewnie już od świtu obstawiali drzwi wejściowe i rzut na taśmę. A druga sprawa, sklepy w taki dzień przeceniają towar który im zalega, albo końcówki serii, czyli tak jak to ma miejsce normalnie tylko dziś ostro reklamowane, wiec dużo osób się tym sugeruje.

Gość gość
Ja skorzystałam z promocji kilku sklepów ale przez internet, nienawidzę takiego szarpania się o towar jak w lidlu :-) Natomiast co to chwytu marketingowego, niektóre rzeczy warto kupić, inne nie. Ja miałam kilka upatrzonych i porównywałam ceny przed black friday. Np promocja 1+1 w rossmanie opłaca się tylko na niektóre perfumy bo inne mają tam tak wysoką cenę że poza wszelkimi promocjami można je kupić taniej w przeliczeniu na objętości flakonu.

Gość gość Lucyna
Dokładnie, ja wolę kupoiwąc poprzez profil chmarketpl na facebook i wiem że mam i niską cenę i dobrą jakośc. A nie "Czarny Piątek" i obniżka ceny o 20%, ale po tym jak dzień wcześniej podniosło się cenę o 50 %...

Gość gość
idiotyzm skopiowany z najdurniejszego kraju na świecie, czyli USA, gdzie 95% to debile z IQ poniżej 80

Gość gość
Co wam tak sciska, ze bluzgacie na ludzi? Nie chcecie kupowac - nie kupujcie. Wasza sprawa. Nikt was nie wyzywa z tego powodu. W sklepach w piatek byly dzikie tlumy. Caly "czarny piatek" trwa trzy dni, do jutra wlacznie, bo duza czesc sklepow obniza ceny na caly weekend, a nie na jeden dziec (choc roznie bywa, zalezy od sklepu). Chyba lepiej kupic cos przecenione o 30% niz za pelna cene, bo duzo sklepow dalo znizki na wszystko, a takie okazje przed swietami zdarzaja sie rzadko. Mozna bylo kupic prezenty, zabawki, ciuchy, elektronike i telefony, itd.

Gość Ja_Dyzio
kilka minut temu wynosiłem śmieci do śmietnika, otworzyłem metalowe i masywne drzwi do śmietnika i nagle na mnie spadło kilka pudeł , czyli kartony po telewizorach różnej wielkości , 42 cale, 50 cali, 55 cali , 60 cali i inne Samsungi i LG królowały a nawet Sony dla mnie to jest Czarna Sobota , gdy puste pudła po telewizorach walają się w śmietniku !

Gość nienawidze debili
ludzie to stado bydła, a potem płacz bo chwilówki trzeba brać i nie ma z czego spłacać, durne kur/wy

Gość wydają nie swoje
Ja_Dyzio 2017.11.25 chwilówki nabrali i "kupują", co za tępaki