Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy żona wie o kochance ? Największe oszustwa aby spotykać kochankę?

Polecane posty

Gość gość

Najczęściej to nie wie. Myśli i ma mówione że małżonek dużo pracuje . Ale jakim cudem udaje się tym f......m tak długo oszukiwać ? Kobiety przecież mają instynkt , że wyczuwają te sprawy?

Gość gość
Maja instynkt ale same sobie nie wierzą i zaprzeczają. No i w dodatku są oszukiwane przez osoby ,którym ufają najbardziej na świecie i które są im najbliższe.

Gość gość
to idź do tej żony i jej powiedz, że jesteś kochanką jej męża, a nie tu jęczysz.

Gość gość
Mój codziennie jeździł do kochanki do pobliskiego sanatorium.Wracał pod wieczór i udawał że jeździ na rehabilitację. Uwierzyłam, bo nie wiedziałam o romansie i nawet do głowy by mi nie przyszło, że może mnie zdradzać. Nic w tym czasie się nie zmieniło, tylko on był bardziej zmęczony i wcześnie zasypiał. A że ze sobą sypialiśmy ze 2 razy na miesiąc , więc nic mnie nie niepokoiło. To "zmęczenie po rehabilitacji" trwało całe 2 tygodnie dzień w dzień.

Gość gość
Nie jestem kochanką, tylko tą zdradzoną żoną , która o niczym nie wiedziała i nic nie wyczuwała . Czy tylko ja byłam taka głupia i tak ufałam?

Gość gość
mezczyzna w oczach kobiety jest bardziej meski jak ma kochanke

Gość gość
A mój zdradzacz to pisał niby artykuł , który później został odrzucony. Dużo czasu mu na to pisanie schodziło, ale praca to praca . Siła wyższa. Wierzyłam.

Gość gość
Jeśli chcesz wiedziec czy twoj partner jest zainteresowany kims innym, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Mój eks, kiedy miał kochankę, był dla mnie cudowny, miły, troskliwy itd.. Grał wspaniałego, kochającego i czułego męża, pewnie właśnie dlatego, żebym się nie zorientowała. Dodam tez , że zdecydowanie częściej miał ochotę na seks . Myślałam, że ta zmiana w jego zachowaniu spowodowana była tym, że docenił moje starania na zajęciach fitness (zeszczuplałam, stałam się ogólnie weselsza i aktywniejsza) i stąd taka reakcja. Wtedy zupełnie nie brałam pod uwagę, że może miec kogoś na boku. A jednak...

Gość gość
jego żona patrzy na mnie jakby planowała zabójstwo! a on patrzy na mnie i na tym się kończy...

Gość gość zza miedzy
Żona nie ma ochoty na seks, olewa męża to może być pewna, że ma kochankę.

Gość Teppic  No1
Kobiety, jak i mężczyźni, mają do tego instynkt, choć częściej zauważają nieszczerość tego typu u swojej własnej płci. To zrozumiałe, w końcu znają ją lepiej. Wiedząc, że z kłamstwem trzeba żyć i pilnować się w każdej sekundzie egzystencji, zrezygnowałem zeń. Moja żona wie o wszystkim, o czym chce wiedzieć :)

Gość gość
ja miałam instynkt, zdobyłam jej adres i stanęłam przed drzwiami , teraz jesteśmy koleżankami a on osioł.

Gość gość
Baby nie lepsze.Znam takiego, co ta jego, wali go po rogach że aż nie można patrzeć i on dostał już o tym parę sygnałów.Ona tak go potrafi omotać że chodzą trzymając się za rękę :D WIDAĆ MA ZŁOTĄ CIPKĘ ,nie tylko łajdaczkę :D

Gość Niewiernyyy
Mądre słowa, a jeśli ktoś ma dwie czy trzy kochanki? :P Może to po dziadku z AK ;-)