Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

black friday

Polecane posty

Gość gość

Hej.Czy warto rzucic sie w wir zakupow z tej okazji?Czy lepiej poczekac na wysprzedaze?

Gość gość
Czy ktos odpowie?

Gość gość
Hej :) Polecam www.fairy-tale.pl mają teraz wyprzedaże świąteczno studniówkowe do 13.12 super sukienki po obniżkach warto zajrzeć

Gość Nela2401
Hej, Polecam www.fairy-tale.pl mają teraz wyprzedaże świąteczno studniówkowe, super sukienki warto wpaść. Bo ceny po obniżkach są super

Gość gość
Może w stanach są obniżki ale u nas mechanizm działa tak w reklamie PlayStation 4 za 900zl, wow oglądasz i mówisz dzieciom że jutro kupisz. Jedziecie a tam za 900 tylko kilka sztuk było reszta 1700. Dzieci płaczą lamentują bo obiecałeś, w końcu co 4 rodzić kupi. Gdyby nie reklama kupił by za 1400 na allegro.

Gość gość
Do takich dni jestem zdystansowana, ale przeszłam przez kilka sklepów. W centrach handlowych, ceny w dół od 20%-50% no szału nie było, ale jednak zawsze to coś, kiedy można kupić o połowe taniej.

Gość Kalinka94
Da się znaleźć fajne promocje i w Polsce ;) Widziałam na profilu Marty Wierzbickiej, że ma fajny zegarek z miugo. Kupiłam zegarek dla siebie i drugi dla siostry pod choinke, -50% na drugi, mogłam sama sobie wybrać kolor paska i tarczy <3

Gość Krak3ska
DietK ma do rozdania jakieś rabaty na plany dietetyczne online. Podobno spersonalizowana dieta działa. Tutaj macie metamorfozy ludzi, którzy skorzystali z indywidualnej diety: http://www.dietk.pl/artykul/metamorfozy Ciekawe, czy to sie oplaca.

Gość landalan
fajną okazją jest właśnie to miugo drugie za 50%. dwa dobrej jakości zegarki w akiej cenie to realnie ogromna okazja..