Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ag2878

Obiecuje i nic nie robi

Polecane posty

Gość ag2878

Jestem z moim partnerem od 1,5 roku razem. Byl kochany jak wypil alkohol, jak mnie z nim nie bylo pisal do mnie lub dzwonil. Teraz nie odbiera telefonow i mnie ignoruje.Ok. miesiac temu byl pjiany jak szmata, ignorowal mnie gdy dzwonilam, zadzwonilam z domowego bo nia mial zapisanego numeru i wtedy odebral ale gdy tylko mnie uslyszal nie odezwal sie slowem i tylko slyszalam muzyke w clubie. Po tym przepraszanie itp obiecywanie. Wczoraj ten sam numer tylko jeszcze gorszy jak sie go zapytalam gdzie jest to mowil w domu i sie smial ze mnie, poprostu to jakas tragedia. Dzisiaj z nim krotko pisalam, ze takie zachowanie mialo sie nie powtorzyc do tego on tylko napisal przepraszam i nic wiecej, nie pomyslal zeby do mnie przyjechac lub sie postarac o mnie zebym mu wybaczyla. Zastanawiam sie czy on mnie kocha czy jest tylko z przyzwyczajenia. Miala ktoras z was z takim typem faceta doswiadczenie? Czy on juz na zawsze taki bedzie ? Dziekuje za kazda odpowiedz ale niestety nie mam do kogo z tym isc.

Gość gość
Marne prowo

Gość gość
A po co ma przepraszac i tego nie robic skoro wie ze jestes zdesperowana i wszystko zniesiesz i wybaczysz byle tylko z toba byl?