Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam naprawde przyjaciolki

Polecane posty

Gość gość
Witam, mogę przyłączyc się do rozmowy? Kamil

Gość gość
Po pracy całkowicie oddaje się rodzinie, poniewaź są rzeczy miłe i są rzeczy najwaźniejsza. Wszyscy mogą pisać i dołączyć się do nas. Ania. Tomku z jakim nastawieniem zaczynasz dzisiejszy dzień?

Gość gość tomek
Ja dziś w pracy więc tak średnio mogę pisać a już na pewno nie mogę nic robić.

Gość gość
Myślę że bardzo istotne jest to by rozgraniczyć wirtualny od realnego świat i nic nie działo się kosztem rodziny Kamil

Gość gość
Tomku to dzisiaj moźemy skupić się na rozmowach one teź mogą być przyjemne. Kamil całkowicie z tobą się zgadzam, moźe coś napiszesz o sobie, bo my z Tomkiem coś nie co o sobie wiemy.

Gość gość tomek
Ok. Jakby się nawet to nie udało to jutro wrócimy do tematu.

Gość gość
Mężczyzna w średnim wieku w związku który lubi rozmawiać i słuchać kto ma coś do powiedzenia. Szukający kogoś do znajomości tylko wirtualnej. Kamil

Gość gość
Tomku będę napewno czekać i do rozmowy wrócimy jutro, dzisiaj źyczę ci miłego dnia i skup się na pracy, wszystko rozumiem, nie zawsze moźna znaleźć czas w pracy, aby zajrzeć na forum, ja to wiem Ania

Gość gość
Kamil zawsze moźna porozmawiać, fajnie źe podobnie myślimy. Świat wirtualny moźe być dla nas odskocznią od naszych codziennego źycie,. Mieszkasz w małej czy duźe miejscowości, co cię kręci u dojrzałych kobiet. Ania

Gość gość
Mieszkam na obrzeżach miasta. Jak napisałem Aniu jestem w średnim wieku i wolę rozmawiać z kobietami dojrzałymi jak w granicach 20ki, mam nadzieję że nastolatką dawno być przestałaś. Nie kręcą mnie młode dziewczyny a dojrzała kobieta ma inny pogląd i inne podejście do świata, inaczej mi się z nimi rozmawia. Kamil.

Gość gość
Anno mieszkasz na wsi czy w mieście?

Gość gość
Zapomniałem się podpisać. Kamil

Gość gość
Nastolatką mój drogi Kamilu dawno przestałam być,tak jestem kobietą dojrzałą, ale nie zawsze tak się czuję, pewnie chciałbym zatrzymać czas, ale na pewne rzeczy niestety nie mamy większego wpływu. Ja równieź mieszkam na obrzeźach małego miasteczka i wcale się z tym nie czuję źle, o czym chciałbyś dziś źe mną porozmawiać Ania

Gość gość tomek
Ok Ania. W takim razie do jutra. Milego dnia. Odezwę się z rana

Gość gość
Ja jestem otwarty na wszystkie temat i nie znaczy to że bedąc na ero tylko takich rozmów oczekuję. Ja szukam kobiety z którą będę mógł porozmawiać o wszystkim, kogoś z kim będę miał taki wirtualny świat. A czemu Ty tu jesteś albo kogo szukasz? Kamil

Gość gość
A jesli o wiek chodzi to jest istotne to na ile się czujemy i trzeba z uśmiechem i podniesioną głową iść do przodu a wtedy świat nabierze kolorów i też się bedzie do nas uśmiechał. Kamil

Gość gość
Kamil mieszkam na wsi, która łączy się z miastem,dlaczego tu jestem, bo szukam ludzi z ktęrymi chciałbym pogadać o wszystkim, o hobby, zainteresowaniach, źyciu codziennym i seksie o wszystko co interesuje kobiety. Ania, czy to przeraźa cię.?

Gość gość
Nie, bo i czemu? Może tu jest tylko miejsce w którym możemy być sobą, z naszymi słabosciami ,wadami i pragnieniami a przynajmniej ja bym chciał kogoś takiego znaleźć. Kamil

Gość gość
W takim razie o czym marzysz? I czy mężczyźni mają słabości,jeźeli tak to chyba naleźy do nielicznych, którzy się do tego przyznają Ania

Gość gość
O czym marzę? Bardzo rozległe mam marzenia począwszy od tego by być spełnionym facetem a konczywszy na tym by znaleźć kogoś do wirtualnych rozmów. A myślę że nasze marzenia pozwalają nam spełniać nasze cele. A o czym ty marzysz Aniu? Kamil

Gość gość
Czyli dużo tu samotnych:(

Gość gość
Może inaczej, tych którzy kogoś szukają, tylko do rozmów lub czegoś więcej. Kamil

Gość gość
Nie koniecznie od razu samotnych, tylko spójrz na to innym okiem. Osób, które sobie chcą pogawędzić i wymienić się własnymi spostrzeźeniami i doświadczeniem. Czy uwaźasz źe na tym temacie są tylko to tylko samotnicy piszą,chyba jesteś w duźym błędzie. Kaźdy z nas ma swoje marzenia, cele i odskocznię od codzienności, nie jesteśmy robotami, tylko istotami rozumnymi. Kaźdy z nas ma swoje ukryte oczekiwania co do pisania na forum, czy teź w innej formie komunikowania się. Ania

Gość gość
Aniu odpowiedz mi na pytanie z 9.31. Kamil

Gość gość
Kamil wydaje mi się, źe udzieliła odpowiedzi na twoje pytanie,mogę tak mi się wydaje porozmawiać na róźne tematy, chyba, źe przerosną moje moźliwości,ale zawsze trzeba próbować. Ania

Gość gość
I bardzo słuszne podejście, zawsze trzeba próbować. Co bys chciała zmienić w swoim życiu, mam tu na mysli nawet intymne sprawy.

Gość gość
Kamil oczywiście

Gość gość
Kamil czy jutro pogawędzić dalej, dzisiaj idę do domu, mam nadgodziny. Miłego dnia. Ania

Gość gość
Gość

Gość gość tomek
Ania, ja już wracam z pracy. A Ty dziś też di 14?